Фан Клуб: Интер

Scirea , глеј педерска работа, таман 30 титули направивте пак ве заебаваат :pos:

Зошто да не заебаваат, дека ќе играме ЛШ, дека освоивме серија а, за разлика од вас кои завршивте 6/7 место, ќе играте во ЛЕ и патем се надевате дека некако ќе ве вметнат во ЛШ :pos: , и да се ситите на Конте а не го гледате вашиот тим кој тоне во сопствената кал

и да се ситите на Конте
Секогаш сте актуелни на овие теми, тоа ми е зборот... :pos:

Ајмо тазе весницииииии:
Нов скандал: Маури уапсен, Конте и Кришито под истрага
--- надополнето: 28 мај 2012 во 15:25 ---
Гледам некоја утакмица на ТВ, Интер - Баерн (ветерани), само не знам дали е снимка или во живо... знае некој нешто?

0-0 полувреме, Толдоне сеуште е во форма, играат и Матераци, Фиго, Алтобели... :)

Гледам некоја утакмица на ТВ, Интер - Баерн (ветерани), само не знам дали е снимка или во живо... знае некој нешто?

0-0 полувреме, Толдоне сеуште е во форма, играат и Матераци, Фиго, Алтобели... :)
1-1 заврши ми се чини :)
Снимка е, играа пред некој ден.
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=40069&L=en&CAT=2

Е таман сега ќе ги видам головите. Толдо ѕвер, се брани :)
--- надополнето: 28 мај 2012 во 15:36 ---
Баш ме интересира како дал гол Алтобели, едвај се тркала човекот :)

Мислам дека Фиго го даде голот. :)

Зошто да не заебаваат, дека ќе играме ЛШ, дека освоивме серија а, за разлика од вас кои завршивте 6/7 место, ќе играте во ЛЕ и патем се надевате дека некако ќе ве вметнат во ЛШ :pos: , и да се ситите на Конте а не го гледате вашиот тим кој тоне во сопствената кал

Среќа што не играте ЛЕ,ќе ви паднеше пак некоја екипа како Лех Познан во групи и ќе ве шамараше на сред Торино и на сред Полска,а некој нивни играч анонимус ќе го направите главна звезда,пет гола на две утакмици мислам дека беше :pos:

Седи не се брукај дете :icon_lol:

Претседателот на федерацијата пред некој ден апелираше до Интер да ја освои ЛЕ. Вика дека поради односот на италијанските екипи во ЛЕ се изгуби и четвртото место за ЛШ. Пак Интер ќе го спасува денот изгледа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom