Зошто не се повика на историјата...кога ние сме биле меѓу првите 10? Не те бива за во кладилницабарем во првите 10 да беа, си изгубив 10 евра.
бугарите се криви, па после не сакале.
сакати да одат
+1Догодина ако ме видите да пишувам на темава евровизија,за муда да ме обесите.
И ти после зборуваш за морален победник, а не знаеш ни морално однесување што е.Ххаха ме зачуди јас мислев за мајкати.
Богами А ги мрзело да направат барем просечна песна.Дај догодина да ги ругаме Европјаниве како Рамбо што ги изруга. Секако знаеја дека нема да догураат далеку, па се заебаваа.
Сега пак 4 години ќе праќаме идиоти од типот на Ѓоко Д Фиш и Некст Тајм.Јас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина?
Никој, со тие пари МТВ нека сними некоја серија!!!
Па фала Богу дека ќе се откаже кога ќе види дека не може да победи. И мене не ми се свиѓа на Швеѓанкава песната ама три класи беше над Зелко.Дечкото дојде и им кажа шо е пеач и песна со сите политики и срања беше 2 и 3. И самиот кажа дека последен пат настапува уште од кога немора да се секираш дали ќе го поти, а за крадена мало морген, има компететни што ќе одлучат дали е крадена.
Ехее, една година има, бомба ќе се напраи! Ќе се напраи песна во ритам што ќе биде слушан задњи 5-6 месеца, и таман сме за на евровизијаZdebelena e sega
Али гузица више не пали,еве гркиња попушила је вечерва.Ја викам Еленче пак да затресе гузица нареден пат