dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.400
- Поени од реакции
- 85.351
Гулабица,Гавазова,Боки,Весна со видеата од ЧДА....Јас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина?
Гулабица,Гавазова,Боки,Весна со видеата од ЧДА....Јас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина?
СОФИ МАРИНОВА!Јас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина?
Дечкото дојде и им кажа шо е пеач и песна со сите политики и срања беше 2 и 3. И самиот кажа дека последен пат настапува уште од кога немора да се секираш дали ќе го поти, а за крадена мало морген, има компететни што ќе одлучат дали е крадена.Е ајде де, зашо не го дисквалификуваат? Нема везе, не ти треба компетентност за да приметиш дека песната е крадена.
Баш ми е мило што не победи и нема да го поти више на евровизија.
и јас баш истото прашање си го поставивЈас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина?
Ne znam sigurno , no toa ne igra uloga tuku od kolku zemji imame bodovi.Takvo nesto procitav i za vtoroto polufinale ovaa godina.Беше така зашто настапи пред нејзе ете тоа е тоа.
Да де па тоа ти викам споредено со другите немаме дијаспора!Имаме ама реално во Европа поголема дијаспора имаме во Германија, Италија, Швајцарија и можеби Австрија но тука сепак се минорни во споредба. Мала нација сме луѓе сфатете. Кај можат 70.000 Македонци во Германија на пример во држава со 82.000.000 жители со многу Срби, Грци, Турци, Италијанци, итн...?
Дали ќе биде слободна може трета смена ќе работиСОФИ МАРИНОВА!
Би требало Тијана ,има харизма,откачена е и има страшно добра комуникација со новинарите,а и добро го владее англискиот и е позната на Балканов ни наш и кај дијаспората.Јас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина?
ФОЛТИН!!!Јас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина?
епа редно е Лозано да го пуштатЈас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина?
Zdebelena e segaЈа викам Еленче пак да затресе гузица нареден пат