Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Е ајде де, зашо не го дисквалификуваат? Нема везе, не ти треба компетентност за да приметиш дека песната е крадена.

Баш ми е мило што не победи и нема да го поти више на евровизија.
Дечкото дојде и им кажа шо е пеач и песна со сите политики и срања беше 2 и 3. И самиот кажа дека последен пат настапува уште од кога немора да се секираш дали ќе го поти, а за крадена мало морген, има компететни што ќе одлучат дали е крадена.

Кога би можел би ги пратил Лет3 следна година иако се Хрвати.Да им ја пеат Педере набијем на курац тогаш барем од балкан зимаме се 12 ки.Или пак 2 ца пензионери од парк нека играат шах 3 минути додека мцкаат ракија и шопска на сцена а едниот ќе си подсвирнува.

Имаме ама реално во Европа поголема дијаспора имаме во Германија, Италија, Швајцарија и можеби Австрија но тука сепак се минорни во споредба. Мала нација сме луѓе сфатете. Кај можат 70.000 Македонци во Германија на пример во држава со 82.000.000 жители со многу Срби, Грци, Турци, Италијанци, итн...?
Да де па тоа ти викам споредено со другите немаме дијаспора!

Дај догодина да ги ругаме Европјаниве како Рамбо што ги изруга. Секако знаеја дека нема да догураат далеку, па се заебаваа.

Пак Калиопи ќе ја пратиме, кога може Жељко, може и она.:pipi:

Догодина ако ме видите да пишувам на темава евровизија,за муда да ме обесите.

Top 5
5. Albania
4. Azerbaijan
3.Serbia
2. Rusia
1. Sweden

Јас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина? :pos::pos::pos:
Би требало Тијана ,има харизма,откачена е и има страшно добра комуникација со новинарите,а и добро го владее англискиот и е позната на Балканов ни наш и кај дијаспората.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom