Евровизија 2012

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Е ајде де, зашо не го дисквалификуваат? Нема везе, не ти треба компетентност за да приметиш дека песната е крадена.

Баш ми е мило што не победи и нема да го поти више на евровизија.
Дечкото дојде и им кажа шо е пеач и песна со сите политики и срања беше 2 и 3. И самиот кажа дека последен пат настапува уште од кога немора да се секираш дали ќе го поти, а за крадена мало морген, има компететни што ќе одлучат дали е крадена.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Кога би можел би ги пратил Лет3 следна година иако се Хрвати.Да им ја пеат Педере набијем на курац тогаш барем од балкан зимаме се 12 ки.Или пак 2 ца пензионери од парк нека играат шах 3 минути додека мцкаат ракија и шопска на сцена а едниот ќе си подсвирнува.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Имаме ама реално во Европа поголема дијаспора имаме во Германија, Италија, Швајцарија и можеби Австрија но тука сепак се минорни во споредба. Мала нација сме луѓе сфатете. Кај можат 70.000 Македонци во Германија на пример во држава со 82.000.000 жители со многу Срби, Грци, Турци, Италијанци, итн...?
Да де па тоа ти викам споредено со другите немаме дијаспора!

M

Moon Child

Гостин
Дај догодина да ги ругаме Европјаниве како Рамбо што ги изруга. Секако знаеја дека нема да догураат далеку, па се заебаваа.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Пак Калиопи ќе ја пратиме, кога може Жељко, може и она.:pipi:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Догодина ако ме видите да пишувам на темава евровизија,за муда да ме обесите.

Член од
9 март 2012
Мислења
175
Поени од реакции
249
Top 5
5. Albania
4. Azerbaijan
3.Serbia
2. Rusia
1. Sweden

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Јас имам друго прашање, бидејќи Калиопи ја потрошивме, кој ќе го пратиме догодина? :pos::pos::pos:
Би требало Тијана ,има харизма,откачена е и има страшно добра комуникација со новинарите,а и добро го владее англискиот и е позната на Балканов ни наш и кај дијаспората.

Kajgana Shop

На врв Bottom