- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.444
- Поени од реакции
- 5.570
http://www.kumanovonews.com/vesti/dnevni-vesti/vo-nikuljane-ukrale-krava-od-stala.html
Еј овој само куде нас га има
Еј овој само куде нас га има
Направи кеј..и ќе се курчи сс њега још 100 године..е суграѓани бе,сс малко се задовољуемо..не е ич убаво тој.Какв текв, бар нешто направи и јошувек прави, док сви претходни ни сас прст не мрднасва. Ако дојде некој од овија малоумни ќе не затрпав сас споменици.
Ако гледамо назад само ништо не смо постигнале,уопште не ми е битно тија пред њега што су направиле,не су ни заслужни да ги спомињам,гледам само ОН сг што е направија..ако прв мандат и направи нешто као што викаш ти кеј,плоштад (од шупљо у празно,од мермер на бекатон),Октомвриску и 3 МУБ , овј втор мандат сс мал прс не мрдна,што е очигледан факт,на кој може само инат да терамо. Два мандата му бева сасвим довољно за да се видив његови способности и жеља да направи..колко направи направи,за некога доста за мене малко..следеќу годину мислу дека треба да се смени,да дојде некој друг, и да не биде од ВМРО нека биде друг човек од СДСМ..ама он више не,истрошен материјал е.Ја како знам и плоштад га уреди, октомвриску и треќу муб ги среди, ајде и кеј, еве и базен се прави, не е како грујови лжови, ЌЕ ЌЕ ЌЕ се прави, овдека прави. Сви што бесва пред њега ништо не мрднасва. Ипак е нешто.
И да дојде некој друг мислу дека ќе биде само полошо.
кај мене ископани ровови па вратени со ископана земја , кд врне све се направи кал , а беше си подобро неископана , после ( 80 метра ископана па затрупана , а тија други 80 метра су незатрупани на другу улицу ) незнам колко време ги треба веќе помина 1 месец така си стојат , како што поминува време дали и ќе ја завршат работа.Да не ви гу покажу моју улицу. Ископана, сс оклопно возило да гу проваѓаш. Најтрагично е тој што живу 10 минута пешки од центар.