Куманово, кумановци, кумановки

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Значи тој ви што зборите за улаз у 3 лигу стоив овакој работе
Има 2 групе од по 10 екипе
Први 2 од сваку групу разигуев се меѓу себе
Кој бидне најдобар од тија 4 екипе улаза директно у 3 лигу и градоначалник ке гу финансира туј екипу
Значи од тија 20 екипе која е најдобра директно улаза у 3 лигу и ке е спонзорирана од градоначалника ;)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Значи тој ви што зборите за улаз у 3 лигу стоив овакој работе
Има 2 групе од по 10 екипе
Први 2 од сваку групу разигуев се меѓу себе
Кој бидне најдобар од тија 4 екипе улаза директно у 3 лигу и градоначалник ке гу финансира туј екипу
Значи од тија 20 екипе која е најдобра директно улаза у 3 лигу и ке е спонзорирана од градоначалника ;)
Само мала забелешка..градоначалник да си га пита од џеб паре да извади..него ми гу финансирамо сви што плаќамо данак граѓани на овуј државу. ;)

JohnnyBCool

Disco Casualty
Член од
12 септември 2010
Мислења
60
Поени од реакции
43
Ја мислеше на ФК Куманово 1924, иначе едн од два најстари клуба у државу, на градски што игра утакмице, куде џамију, иначе има голема западна трибина и на никога не му чуе да наплаќа улаз, бесплатно е и може кој сака да дојде, а ако е заинтересиран некој може и да се иде на гостовања (ебати гостовање, у орашац е следеќо, демек много далеко). Тој е тој, има до негде жеља куде млади Кумани да се почне и сс овакв вид на навивање па ке видимо што ке искочи

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
^Некоја си 3 годину у гимназију...снимала си интимне работе сс беќараа ву..па имаше некои 3-4 клипчиња ово оно разбираш :)

К

Кнез Мишкин

Гостин
К'д ќе бидне тј базен више, да се пријаву за спасувач...
Огроман минус за паркинг, одрасва ме за 15 минута, колко е убаво да бидеш контролор на паркинг, шема стануе овај професија по Куманово.

H

HoT IcE

Гостин
Базен би требало да биде тамо крај на лето наредну годину, док за туј општинску зграду прв пут слушам, овакој на слике не изгледа лошо, ама според мене много лоша локација.
Иначе паркирање у Куманово днска е жив циркус, плус неможу да сфату од куде се толко брзо створив онија хиене сас тефтерче у руке..Днска се паркира сас авто на 2-3 минуте куде здче да си купу семке и сунчоглед у Грицка, оно од тамо трчив хиене, па још да ги молу да ги објаснују дека сам застанаја на минуту, ееј богда чува.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Па још броив ти ги минуте... Оно слободни места колко сакаш, а твое авто смета ако га оставиш и секунду повише од 10 мин... Преко викенд к’д не се плаќа па, скоро и да не можеш да најдеш место по центар, сви сакав да искористив бесплатан паркинг... Него да правимо некоју собиранку бе, да се запивамо?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
уште нешто и јас да наврзам за тоа паркирање , вака стрина ми оди у чаршију мислу , и си платила карту све регуларно , и тамо имаше 2 авта стоив и на стрину авто помеѓу нив , значи све регуларно , и после доваѓав шлеп служба или пајак како сакате наречете го , и морасва да си плаќав пак одново , незнам што е работа , платено све и овија дојдесва отштетисва гу , ебати град ..... а за улице да не збору , во лоша состојба се ...... :tapp:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Дечки има ли протести куде нас?

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Дечки има ли протести куде нас?
Имаше некои по град,куде нас у гимназију закључисва врата порте све сс стра да не улети некој странац:icon_lol:,а јутре без униформу од гимназију нема да не пуштав на врата,имав чуено дека и туј около школу ке имало протести,а за прееска около 1 сат бесва почнале ми се чини.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Имаше некои по град,куде нас у гимназију закључисва врата порте све сс стра да не улети некој странац:icon_lol:,а јутре без униформу од гимназију нема да не пуштав на врата,имав чуено дека и туј около школу ке имало протести,а за прееска около 1 сат бесва почнале ми се чини.
Какви протести јутре? Контра-протести (?!) или они па ќе протестирав?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добра е локација на општинску зграду. Туја куде Џуџу бургер и тија никакви куќарке. Од позади има паркинг куде Хациенду....тамн ќе заличи на нешто место тија од пред 100 године земјени бункери.

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Во колку саат поаѓа последниот автобус од Куманово за Скопје?

Kajgana Shop

На врв Bottom