Куманово, кумановци, кумановки

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Све е политика. Еве днска па снема. Глупости има вода да се наводнуе трава на кеј, а нема за Кумановци.
Куде мене гу има,додуша слаб притисак,ама па можеш да се избањаш..а у кој дел на Ку нема вода..?

К

Кнез Мишкин

Гостин
Па немам воду... Целу зиму немаше сга па немам... Ќе дојдев локални од мене сигурно глас нема да добиев. Док некој има куде да избега и да лади м*да у базен ја се вару без воду цело лето...
Они нек си ги мерив, народ ќе страда...

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Како што тргнала работа ќе купуемо струмички зеленчук :vozbud:
Спортску салу веќе гу направисма пазар !

К

Кнез Мишкин

Гостин
Да,ми смо европјани,затој си пиемо газирану воду,мутни сокови и пиво..вода не ни треба :icon_lol:
На трошак ме стављав, порано сокови само за гости купуесмо... :icon_lol:

Него вода од чешму не е исправна, како почна да снемуе људи почнава да се жалив на стомачни проблеми... Па освен за сокови и за лекови паре треба да давав... :свиркам:

AntiZionist

undergoing construction
Член од
31 март 2009
Мислења
305
Поени од реакции
144
Не сакам да хејтам, да вреѓам или да плукам ама кумановците и кумановките што ги имам запознаено се или шупаци или ороспии.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Не сакам да хејтам, да вреѓам или да плукам ама кумановците и кумановките што ги имам запознаено се или шупаци или ороспии.
Епа такви у секој град има бе бате..а ти изгледа си ги запознал баш таквите .. bad luck.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
На трошак ме стављав, порано сокови само за гости купуесмо... :icon_lol:

Него вода од чешму не е исправна, како почна да снемуе људи почнава да се жалив на стомачни проблеми... Па освен за сокови и за лекови паре треба да давав... :свиркам:
Напуни авто сас балони па цепај у визиану на чешму напуни си уместо да купуеш воду, ем бесплатно ем мерак за стомак, слична е на проевску само појака е. Пију гу без прекин 2 године, мерак.:)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Кумановцки како си пројдете синоќа на пикник пијанчисте ли се малко или да? :P

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Кумановцки како си пројдете синоќа на пикник пијанчисте ли се малко или да? :P
Добро беше можеше и боље мислу ама Нокаут и Игор си гу направива атмосферу.Нема да му га забраву цитирам-Ако купуете скопско нагласите пиво зашто Скопско пиев само педери :D
А ја не пију иначе :icon_lol:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Напуни авто сас балони па цепај у визиану на чешму напуни си уместо да купуеш воду, ем бесплатно ем мерак за стомак, слична е на проевску само појака е. Пију гу без прекин 2 године, мерак.:)
Ем док ти се пунив тубе седни си у ресторанче опушти си мозак и уживај си :)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Добро беше можеше и боље мислу ама Нокаут и Игор си гу направива атмосферу.Нема да му га забраву цитирам-Ако купуете скопско нагласите пиво зашто Скопско пиев само педери :D
А ја не пију иначе :icon_lol:
ке купуемо ми скопско али туја 100 денара а 50 метра ако прошеташ до продавницу 2 литра ке купиш за тија паре а не пола литар :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom