Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Јок, зелката не победува има ли некаде да се кладам? :icon_mrgr:

mitt-romney-extends-his-hand-and-bets-texas-gov-rick-perry-10000-during-saturdays-debate-a.jpg

Во што?:D

Јас мислам дека е подобро вака да излезевме на евровизија :D

Кој и да победи на Евровизија тоа ништо не му носи во кариерата.Кој од претходните победници на Евровизија направи светска кариера?Никој, така;)Евровизија е издуван балон.Се дур не те земат светски корпорации од типот на Capital records, EMI, Island records и други тури му сол на пеење во Европа.Жељко Јоксимовиќ, Калиопи ако победи тоа ќе е добро за него во Србија, Босна, Црна Гора, Македонија да има поголема популарност, но кариера да гради на Запад нема теоретска шанса.Други правила важат за светска ѕвезда.Единствена што имаше потенцијал да биде нешто повеќе беше Лена од Германија којашто стварно и ја утепаа песната од вртење во Британија и некои други земји, а песната на Азербеџан никој не ја ни пушташе.Јас сум бил во Западна Европа и таму никој не се замара со Евровизија.Ниту гласаат, а само мал дел ја гледаат.Повеќе е ова политика отколку музика.

Што ќе се замара една Велига Британија со Евровизија кога го држи целото тржиште за музика и само од таму излегуваат ѕвезди.

Не дај боже да победиме на Евровизија.
Србите кога победија, го изгубија Косово, ние ако победиме, отиде името. :icon_lol:

Не, сериозно, Евровизија е тешко срање!
И што и беше она на Калиопи ‘Кај ми е сега бившиот?‘. Калиопи, не си доволно дебела за да ја имитираш Аделе.

Абе глеј сеа, дека е срање, срање е, нема дилема за тоа. Но сепак е јака реклама за државата.

Invest in Macedonia! :icon_lol:

п.с. ја слушам фаворитов од Шведска прееска... абе ај не ме зезајте, она е транс-хаус песна за по дискотеки да го еам... :cautious:

Ако не победиме на Евровизија некогаш, ќе чекаме за Арена уште 20 години. Вака ем Арена, ем споменик на Калиопи пред неа :)

Абе глеј сеа, дека е срање, срање е, нема дилема за тоа. Но сепак е јака реклама за државата.

п.с. ја слушам фаворитов од Шведска прееска... абе ај не ме зезајте, она е транс-хаус песна за по дискотеки да го еам... :cautious:
Да да стварно би било добро за реклама за инвестирање во МКД ако победиме на Евровизија.
Само замисли си ја рекламата.Се појавува Калиопи и почнува:Овдека во Македонија се е "Црно и бело" затоа "Обои ме" и инвестирај во Македонија. I give you my heart you give your money

Замислете ја Калиопи како прима награда за прво место на Евровизија... тоа солзи има да се леат 15 минути, емотивен говор од 45 минути, ќе треба со обезбедување да ја тргнат од бината :) . Продажба на паломи во Македонија ќе рипне за 50 пати... :)

Ако не победиме на Евровизија некогаш, ќе чекаме за Арена уште 20 години. Вака ем Арена, ем споменик на Калиопи пред неа :)
Може Арената да се вика Калиопи.. :D

Споменик.. само пари да се фрлало бре..

Може Арената да се вика Калиопи.. :D

Споменик.. само пари да се фрлало бре..
Тоа на запад. Кај нас додека не учукаш статуа да го покрива местото, ко ништо да не си направил :

Ај да не ја вртиме... :)

Си велам ако зелката нас ни е досаден со баладиве (во Македонија) сигурно им е досаден и на цел Балкан. :)
Неговите сограѓани ги обожаваат сите негови песни. Србите се убедени дека ќе биде ESC Belgrade 2013. И јас така почнувам да мислам, иако не ми се допаѓа многу песната.

Абе ајде, каква црна реклама.
Ти мислиш Азербејџан ќе ги вратат 50-те милиони инвестирани за Евровизијава? Ни во 100 години. Ама ги боли тулето, си имаат нафта, лесно им е.
Си изградија они сала, па што? За што ќе ја користат освен за маратонски митинзи на нивниот диктатор?

Не дај боже да победиме на Евровизија.
Србите кога победија, го изгубија Косово, ние ако победиме, отиде името. :icon_lol:

Тогаш нека се молат србите да не тепаат повторно,тогаш ќе останат на Белградски пашалак :D

Според мене една од нај-Underrated песни на евровизија во последниве години. А следната години после победи Финска со Лорди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom