- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.902
- Поени од реакции
- 7.454
цела година да носиш аватар од Дора Бакојани
Во што?
Абе глеј сеа, дека е срање, срање е, нема дилема за тоа. Но сепак е јака реклама за државата.Не дај боже да победиме на Евровизија.
Србите кога победија, го изгубија Косово, ние ако победиме, отиде името.
Не, сериозно, Евровизија е тешко срање!
И што и беше она на Калиопи ‘Кај ми е сега бившиот?‘. Калиопи, не си доволно дебела за да ја имитираш Аделе.
Да да стварно би било добро за реклама за инвестирање во МКД ако победиме на Евровизија.Абе глеј сеа, дека е срање, срање е, нема дилема за тоа. Но сепак е јака реклама за државата.
Invest in Macedonia!
п.с. ја слушам фаворитов од Шведска прееска... абе ај не ме зезајте, она е транс-хаус песна за по дискотеки да го еам...
Може Арената да се вика Калиопи..Ако не победиме на Евровизија некогаш, ќе чекаме за Арена уште 20 години. Вака ем Арена, ем споменик на Калиопи пред неа
Тоа на запад. Кај нас додека не учукаш статуа да го покрива местото, ко ништо да не си направил :Може Арената да се вика Калиопи..
Споменик.. само пари да се фрлало бре..
Неговите сограѓани ги обожаваат сите негови песни. Србите се убедени дека ќе биде ESC Belgrade 2013. И јас така почнувам да мислам, иако не ми се допаѓа многу песната.Си велам ако зелката нас ни е досаден со баладиве (во Македонија) сигурно им е досаден и на цел Балкан.
Абе ајде, каква црна реклама.Абе глеј сеа, дека е срање, срање е, нема дилема за тоа. Но сепак е јака реклама за државата.
Invest in Macedonia!
п.с. ја слушам фаворитов од Шведска прееска... абе ај не ме зезајте, она е транс-хаус песна за по дискотеки да го еам...
Тогаш нека се молат србите да не тепаат повторно,тогаш ќе останат на Белградски пашалакНе дај боже да победиме на Евровизија.
Србите кога победија, го изгубија Косово, ние ако победиме, отиде името.