Евровизија 2012

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Во која кладиона има типови (сериозно)?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Демек според гласовите од новинарите у прес центарот.... :cautious:

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
^Вака делува супер гласањето од новинарите !

Инаку вечерва е гласањето од жирито на Евровизија а тоа е 50% од вкупните гласови

R

Rigel Kent

Гостин
Jas se nadevam na poeni na zirito od site zemji osobeno onie sto ne ni davaa voopsto bodovi

S

Stivie G

Гостин
Ај некој ако го знае распоредот на песните за утревечер нека го стави, ме мрзи да барам назад во случај да го има :).

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.785
Хрватска мора да ни залепи 12ка за Калиопи цел живот таму пее жената. Црна Гора ќе ги даде на Зелко, Србија нас, Албанија верувам нас :)
Дарди прошири и ти некоја пропаганда кај браќата направи едно добро за државава.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 13:48 ---

Ма ако треба и на триумфална капија ќе се качам и ќе викам Грујо ако не беше ти, немаше да победиме :icon_lol:
Освен ако Србите не гласаат за ,,браќата,, нивни јунистански.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Освен ако Србите не гласаат за ,,браќата,, нивни јунистански.
Мислам дека нема. Ја поштуваат Калиопи и Бато, многу добро знаат која е она. Исто беше и за Тоше и за Каролина.
Барем за оваа Евровизија од сите Балкански земји сме најдобри, иако мислам дека зелката требаше да не биде годинава, вака според популарноста негова ни ги мати гласовите од Балкан. Ма што сака нека биде ние ја имаме Калиопи за претставник, а Балканов ако сака часови по музика нека дојдат слободно ќе им организираме летна школа. За Бугарите 50% попуст плус 50% попуст за школата за стилисти.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Мислам дека нема. Ја поштуваат Калиопи и Бато, многу добро знаат која е она. Исто беше и за Тоше и за Каролина.
Барем за оваа Евровизија од сите Балкански земји сме најдобри, иако мислам дека зелката требаше да не биде годинава, вака според популарноста негова ни ги мати гласовите од Балкан. Ма што сака нека биде ние ја имаме Калиопи за претставник, а Балканов ако сака часови по музика нека дојдат слободно ќе им организираме летна школа. За Бугарите 50% попуст плус 50% попуст за школата за стилисти.
И покрај сите критики,Софи е морален победник :love:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не дај боже да победиме на Евровизија.
Србите кога победија, го изгубија Косово, ние ако победиме, отиде името. :icon_lol:

Не, сериозно, Евровизија е тешко срање!
И што и беше она на Калиопи ‘Кај ми е сега бившиот?‘. Калиопи, не си доволно дебела за да ја имитираш Аделе.

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Можеби сум една од ретките ,но мене песната на Шведска не ме импресионира ,и се надевам дека нема да победи.
Истото важи и за Србија.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Ај некој ако го знае распоредот на песните за утревечер нека го стави, ме мрзи да барам назад во случај да го има :).
Само знам дека ние сме 22 по ред(среќната бројка ) :D

Kajgana Shop

На врв Bottom