Diablo 3

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
toa e preterano, imav ja eden drugar takov za wow, isto tri dena ne stana od kompjuter ne izleze od enternet, devojkamu tamo mu nosese hamburgeri covekot moral da fati 80 lvl, posle tretiot den odvaj go ubedila da dojde doma da otspie dosol vo 6 saat sabajle vo 11 pak vo enternet (bidejki doma se uste nemal internet)

B

BrunoFresh

Гостин
toa e preterano, imav ja eden drugar takov za wow, isto tri dena ne stana od kompjuter ne izleze od enternet, devojkamu tamo mu nosese hamburgeri covekot moral da fati 80 lvl, posle tretiot den odvaj go ubedila da dojde doma da otspie dosol vo 6 saat sabajle vo 11 pak vo enternet (bidejki doma se uste nemal internet)
идиот

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
I sho ako fatil 80 level za tri dena? Istoto vazi i za DIablo 3. Igra e za uzivanje a ne za zanesuvanje, barem DIablo 3 e takva igra sho, barem mene maksimalno me relaksira, si sednesh si igrash leka poleka, quest po quest, si se raduvash na nov item, si se raduvahs koga ke pominesh boss i toa e toa.

B

BrunoFresh

Гостин
I sho ako fatil 80 level za tri dena? Istoto vazi i za DIablo 3. Igra e za uzivanje a ne za zanesuvanje, barem DIablo 3 e takva igra sho, barem mene maksimalno me relaksira, si sednesh si igrash leka poleka, quest po quest, si se raduvash na nov item, si se raduvahs koga ke pominesh boss i toa e toa.
Па и мене никаде не ми се брза. Ем ќе си ја видам убо приказната ем сакам да чепкам во игри јас. Места , глупости ова она.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
И јас играв WoW и се оставав многу за мои стандарди али еј не сум седел 3 дена,али сум трошел добри 6,7 значи некат и 10часа дневно просек цели 2 години и тоа беше ужас баш ми е мило што го баталив тоа веке пред 4 години.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
konecno stigna igrata od amazon,, moze da mi kaze nekoj kako da gi izbrisam prijatelite sto mi se staveni ,, ali poftorno ke kazam , aukcijata na wow e mnogu podobra od diablo, ovde na diablo neznaes koj item kolku ide, moze toj da e staven za 1000 gold ti go stavas za 100,, treba nekoj addon da se najde
--- надополнето: 25 мај 2012 во 19:19 ---
e sega sto se vika sekoja soba ima da vlezam, a ne samo da ja pretrcam mapata i da ja zavrsam igrata za 6 saati kako nekoi

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Барем за Близард игри, нема што да се трудиш со левелите, секогаш ќе има некој Кореец кој петпати побрзо го фатил истиот левел. :D

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
leleeeee , neznam sto da vi kazam, volku interesna igra, ne te ostava da ne ja igras, vredi za tie pari

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Од каде ќе ми испадне најевтино да ја земам и колку е тоа? фала

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
pa kaj nas kaj i da odish e okolu 3600 denari, na net isto mislam deka tuka se dvizat cenite.

Inaku na Nightmare beshe pravoto igranje, Normal beshe bleh, ama na Nightmare navistina se pomachiv i bash mi se dopadna, na hell ochekuvam ushte poteshko.

Od nightmare natamu Diablo 3 pochnuva da vredi za parite.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Сега го прочитав ова пак и со хамбургериве си помислив...да не го знаеме истиот тип? :D

Мојов се вика Фики. :)

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
demon 54ka hell shit just got real

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
јас сум 44 левел барбериан акт 3 на најтмеар ...

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Ne znam dali tuka na forumov prochitav ili na drug mesto, me mrzi sega da prebaruvam po postovite tuka, ama prochitav deka za melee klasite Infernal DIablo bil skoro nevozmozen da se ubie.

Kajgana Shop

На врв Bottom