- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 2.809
- Поени од реакции
- 2.631
абе помина Калиопи понатака или не?
Помина бе ,каде живееш ти
абе помина Калиопи понатака или не?
Не ми отвара,ептен ми е спор нетот,што е работава?Нешто е труло таму во Азербејџан
Некако и мене не ми се бендиса баш и баш со настапот на евровизија,на националниот избор за песна поубав перформанс имаше ....Знам дека ризикувам да ме спалите на клада со постов ама како може бе фаворит да ви е Швеѓанката?
Како да ја скокоткаат додека пее а оваа испушта крици на микрофон -.- Калиопи е Селин Дион за неа.
Поарно сала отколку споменици.Некако и мене не ми се бендиса баш и баш со настапот на евровизија,на националниот избор за песна поубав перформанс имаше ....
Инаку замислете да ПОБЕДИМЕ,само замислете....кај ќе градиме сала?? Од каде толку пари? леле тоа ќе биде глобална војна,Груевски ќе се шокне...
Еве ти, HC girl , доказ за тоа што ти зборував, сеа и повидлив:Se zezas, taka?
Нешто је труло у државиНешто е труло таму во Азербејџан
Бетер, у југославија сите имаа овде само една фамилија.Нешто је труло у државиДанскојАзербејџан...
Мене ми личи како Титова Југославија. Те носат во затвор и тепаат ако речеш нешто против претседателот.
Еми така де,един народ две држави.Сепак,Бугарија се покажаа добри ете ја изјавата на Софи Маринова...
http://kurir.mk/magazin/scena/72108-Marinova-kon-Bugarite-Glasajte-za-Kaliopi