Евровизија 2012

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.154
Поени од реакции
30.273
Нешто е труло таму во Азербејџан

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.280
Честитки за Калиопи, ајде повеќе среќа во финалето... очекував со некои мантии да ја видам ама супер вака пристојно изгледаше, а мене лично фаворит ми беа Словачка највеќе ми се бендиса песната и музиката нормално, другите џизас беа особено гореизнаспоменатата Покахонтас... ноу комент и Естонецот што ли изнапеа само он си знае..

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Не е ни све онака светско убаво како што претставуваат Азербеџан али мора во најдобро светло да си ја претстават државата на Европа,ете пример јас до пред евровизијата незнаев дека постои како држава Азербеџан.
Инаку,со тоа што највеќе гледаност има Калиопи на Јутјуп повеќе од Жељко дури 40.500 и фуци гледаност за една вечер,е доволно да сватиме колку е моќна.Ако на некој му се бендисала песната а прв пат ја слушнал ќе има можност на јутјуб да ја слушне и да му влезе в срце а така сите песни стануваат омилени преку повеќе кратно анализирање,па сигурен сум дека на Црно и Бело сите ќе и скокнат да ја анализираат.Топ 10 нам не ни бега!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знам дека ризикувам да ме спалите на клада со постов ама како може бе фаворит да ви е Швеѓанката?
Како да ја скокоткаат додека пее а оваа испушта крици на микрофон -.- Калиопи е Селин Дион за неа.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Знам дека ризикувам да ме спалите на клада со постов ама како може бе фаворит да ви е Швеѓанката?
Како да ја скокоткаат додека пее а оваа испушта крици на микрофон -.- Калиопи е Селин Дион за неа.
Некако и мене не ми се бендиса баш и баш со настапот на евровизија,на националниот избор за песна поубав перформанс имаше ....
Инаку замислете да ПОБЕДИМЕ,само замислете....кај ќе градиме сала?? Од каде толку пари? леле тоа ќе биде глобална војна,Груевски ќе се шокне...

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
BackStage уште добива по пи*ку што би се рекло,имаат и официјално излагање во врска со навредите на фб,а што е најинтересно и на тоа излагање добиваат по пи*ка :))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ахахах се закопуваат уште повеќе.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.154
Поени од реакции
30.273
Некако и мене не ми се бендиса баш и баш со настапот на евровизија,на националниот избор за песна поубав перформанс имаше ....
Инаку замислете да ПОБЕДИМЕ,само замислете....кај ќе градиме сала?? Од каде толку пари? леле тоа ќе биде глобална војна,Груевски ќе се шокне...
Поарно сала отколку споменици.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Нешто е труло таму во Азербејџан
Нешто је труло у држави Данској Азербејџан...
Мене ми личи како Титова Југославија. Те носат во затвор и тепаат ако речеш нешто против претседателот.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.154
Поени од реакции
30.273
Нешто је труло у држави Данској Азербејџан...
Мене ми личи како Титова Југославија. Те носат во затвор и тепаат ако речеш нешто против претседателот.
Бетер, у југославија сите имаа овде само една фамилија.

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`

Kajgana Shop

На врв Bottom