- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
tli ^^Коку годинки имас?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tli ^^Коку годинки имас?
![]()
Јадеа гомна секој ден за Калиопи, имаа закачено и некој натпис Voice for Kaliopi, откако се изглупира Калиопи со Англискиот не ја извадија од уста. И уште откако се дозна дека она ќе не претаставува на Евровизија јадеа гомна.Ај ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако.![]()
Знае ли некој кои беа децава со гитарите позади Калиопи? Може требаше пак Дамјан да го земат мада и овие не се лоши.
ЗаАј ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако.
П.С едвај ти го најдов ников, си направила фора со В![]()
Македонските власти загрижени – немаме пари за евровизиска арена
http://www.primetime.mk/nemame-pari-za-evroviziska-arena/
Јадеа гомна секој ден за Калиопи, имаа закачено и некој натпис Voice for Kaliopi, откако се изглупира Калиопи со Англискиот не ја извадија од уста. И уште откако се дозна дека она ќе не претаставува на Евровизија јадеа гомна.
А и ова
http://backstage.com.mk/mk/articles...o-eurosong-ne-e-politika-a-kaliopi-e-kukavica
На што личи? Кои се они и шо се замислуваат дека се у животов? Дека којзнае што постигнале? Којзнае од каде ги собрале и ги направиле водителки во посрана 5 минутна емисија, се нашле да јадат гомна за Калиопи која опстојува со децении на естрадава и има кариера и вон границиве.
Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг![]()
Басистот е Даре а бубњарот е Горан ака петел!Едниот дечко е Марио ака Шизо(дечкото што го свири солото). Со мене учеше во средно, хиперактивно дете. Има чудна навика да иде по ѕидови, не се шалам. Ке се улета 5 метра ке напраи 2-3 чекора на ѕид и пукаше од срека,, од 1ва средно свиреше на Бас гитара и факаше тезги со бендот сега до тука изгура.Згора на тоа 2ра година му е на евросонг предходно беше и со НексТајм бушманите.
Se zezas, taka?Засеа иаме најмногу лајкови од сите upload-ирани настапи вечерва...