Тренинг во домашни услови!

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Добри совети, ама со склекови се вежбаат само раменици, гради и трицепс. Подлактица, грб и бицепс се вежбаат со кревање на шипка.
има склекови и за грб и за бицепс..; затоа реков во горниот пост дека постојат различни видови на склекови

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Еве јас веќе 3 ипол години вежбам дома секој ден ( различни видови на склекови , вратило , тегови ,стомачни , shadow boxing итн).... а исто и пијам и пушам и можам да ви кажам дека сум поспремен од пола дечки што идат во теретана.
Пред да почнам да вежбам имав 69 кила , сега сум 182 висок со 79 кила.
Така да ако знаеш кој вежби да ги правиш и ако вежбаш редовно од домашно вежбање можеш да имаш големи резултати .... бидејќи најтешките вежби се прават со сопствената тежина.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Еве јас веќе 3 ипол години вежбам дома секој ден ( различни видови на склекови , вратило , тегови ,стомачни , shadow boxing итн).... а исто и пијам и пушам и можам да ви кажам дека сум поспремен од пола дечки што идат во теретана.
Пред да почнам да вежбам имав 69 кила , сега сум 182 висок со 79 кила.
Така да ако знаеш кој вежби да ги правиш и ако вежбаш редовно од домашно вежбање можеш да имаш големи резултати .... бидејќи најтешките вежби се прават со сопствената тежина.
Јас се цедам на шипка и правење на склекови, едноставно ги обожавам; душата ја оставам на шипка... и имам доста добри резултати

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
има склекови и за грб и за бицепс..; затоа реков во горниот пост дека постојат различни видови на склекови

LOL колку немаат врска видеава, склекови се знае за кои мускулни групи се, поготово она првоно видео, кај видел типон дека вежба бицепс со тоа стварно не знам.
Бицепс и грб - мускули за влечење, значи најефикасно и најправилно се вежбаат со вежби кои те тераат да влечеш нешто. Не си губете време со вакви квази-вежби.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
LOL колку немаат врска видеава, склекови се знае за кои мускулни групи се, поготово она првоно видео, кај видел типон дека вежба бицепс со тоа стварно не знам.
Бицепс и грб - мускули за влечење, значи најефикасно и најправилно се вежбаат со вежби кои те тераат да влечеш нешто. Не си губете време со вакви квази-вежби.
Се вежбаат бицепсот и грбот со склекови ама нема да ти се направат којзнае колкави,.. ако не се правело бицепс од склекови, зошто мојот бицепс ми е голем? од што ми е развиена цела рака? Највеќе од склекови... Правам склекови веќе година ипол-две и да ти кажам право имам одлични резултати

DSC0681ff9.jpg
До сега постигнати резултати

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
Се вежбаат бицепсот и грбот со склекови ама нема да ти се направат којзнае колкави,.. ако не се правело бицепс од склекови, зошто мојот бицепс ми е голем? од што ми е развиена цела рака? Највеќе од склекови... Правам склекови веќе година ипол-две и да ти кажам право имам одлични резултати

Прегледај го приврзокот 43818
Браво,мажиште си.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287

Хахах брат ја ти кажувам како е, а бицепсот не знам од што ти е голем, вероватно од праење згибови пошто рече душата ја оставаш на шипка. Ти знаеш уопште како функционира бицепс? Со склек не вежбаш ни Б од бицепс, а тоа можеш добро да го осетиш и коа вежбаш.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Хахах брат ја ти кажувам како е, а бицепсот не знам од што ти е голем, вероватно од праење згибови пошто рече душата ја оставаш на шипка. Ти знаеш уопште како функционира бицепс? Со склек не вежбаш ни Б од бицепс, а тоа можеш добро да го осетиш и коа вежбаш.
Кога почнав со вежбање правев само склекови негде година дена и имав бицепс ама не до толку голем и после тоа почнав да се кревам на шипка е тогаш ми се зголеми

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247

Колку ти е обемот на раката стегната ?

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Jas Кога правам склекови после 25 -30склека т.е. 1 серија склекови замам тег и пордожувам бицепс мавам до отказ бидејки на склек не мава на бицепс толку

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Колку ти е обемот на раката стегната ?
Ке измерам и ке ти кажам, ама кога ја мерам раката стегната чија е поголема со мои врсници, мојата има најголем обем

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Колку кг си и висина?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Кога почнав со вежбање правев само склекови негде година дена и имав бицепс ама не до толку голем и после тоа почнав да се кревам на шипка е тогаш ми се зголеми
Епа запни малце појше на шипка, да го дефинираш грбот, а воедно ќе го вежбаш и бицепсот.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Епа запни малце појше на шипка, да го дефинираш грбот, а воедно ќе го вежбаш и бицепсот.
хаха знам, дефиниран ми е супер грбот уште малце треба за бољи да биде, а и бицепсот ми е исто добар но го вежбам за уште подобар

Kajgana Shop

На врв Bottom