Тренинг во домашни услови!

А зошто неќат да ми се направат стомачни? колку и да вежбам не бива
епа треба трпение да имаш, неможеш за еден ден да направиш стомачни прави ги три пати во неделата повеќе трчај имај кардио

А зошто неќат да ми се направат стомачни? колку и да вежбам не бива

Па првото прашање е дали имаш масни наслаги на стомакот. Зашто ако имаш треба прво да ги стопиш за да ти се познаваат мускулите под нив..

Па првото прашање е дали имаш масни наслаги на стомакот. Зашто ако имаш треба прво да ги стопиш за да ти се познаваат мускулите под нив..
Имам многу малце сало, а башка имам градни плочки и раменици, грбни а само стомачни неќат да ми се направат

Имам многу малце сало, а башка имам градни плочки и раменици, грбни а само стомачни неќат да ми се направат

Eпа тоа е тоа, не смееш да имаш ич сало, а и плус зависи како и што вежбаш. Ако ги примениш вежбите од P90X на претходната страна што се стаени, гарантирано ќе имаш резултати.

ПОЧЕТНИЧКА ПРОГРАМА ЗА ТРЧАЊЕ

НЕДЕЛА ПЛАН: ТРЧАЊЕ-ОДЕЊЕ ВРЕМЕТРАЕЊЕ
1 1 мин. трчање / 2 мин. одење (7х) 21 минута
2 2 мин. трчање / 2 мин. одење (5х) 30 минути
3
3 мин. трчање / 2 мин. одење (4х) 20 минути​
4 5
мин. трчање / 2 мин. одење (3х) 21 минута​
5 6
мин. трчање / 1.5 мин. одење (3х) 20 минути​
6 8
мин. трчање / 1.5 мин. одење (2х) 18 минути​
7
10 мин. трчање / 1.5 мин. одење (2х) 23 минути​
8
12 мин. трчање / 1 мин. одење / 8 мин. трчање 21 минута​
9
15 мин. трчање / 1 мин. одење / 5 мин. трчање 21 минута​
10 20
мин. константно трчање 21 минута​

Ги има ли некој пробано Walkmaxx патики и дали се удобни(добри) за трчање и колку се корисни?

почнав да правам по 20 склекови на секој сат кога сум дома повеќе ми е за да станувам од пред компјутер оти се случува да седам пред пц по 5-6 сати вреди да продолжам вака или треба да сменам нешто ?

почнав да правам по 20 склекови на секој сат кога сум дома повеќе ми е за да станувам од пред компјутер оти се случува да седам пред пц по 5-6 сати вреди да продолжам вака или треба да сменам нешто ?
секој сат така да правиш по 20 склека е супер..ако тие за рекреација тоа е и повеќе од доволно

Ја веќе година дена праам склекови и многу ги праам над 50 во серија, сеа планирам во лето прв ден 100 склека ,2 ден 200 ,3 -300 ..... 10 ден 1000 сериски

Ама не чини и по 5-6 саати да седиш пред писи,место само стомачни земи вежбај го цело тело бар пола саат,значи малку трчање стомачни склекови и најбитно вежби за грб пошо од многу седење боли грб ,рбетот ти е тоа што ти го држи цело тело па затоа истегнувај се загревај се почесто,ова колку реакреативно вежбање.

Знае некој јаже со отпор каде да купам

Дали со правење на стомачни и склекови и имало некакви резултати?

како нема склекови се едни од најдобрите вежби за гради а стомачни ти се универзал ако вежбаш ке си имаш резултс

има и тоа многу добри резултати, јас веќе година ипол праам склекови различни видови, со правењето склекови се вежба грбот, градите, рацете: бицепс и трицепс подлактица, раменици исто така и стомачните скоро сите мускули на трупот... земи и кревај се на шипка и тоа има многу добри резултати, според мене склекови и кревање на шипка се најдобри вежби во домашни услови; можеш и да додаваш тежини

има и тоа многу добри резултати, јас веќе година ипол праам склекови различни видови, со правењето склекови се вежба грбот, градите, рацете: бицепс и трицепс подлактица, раменици исто така и стомачните скоро сите мускули на трупот... земи и кревај се на шипка и тоа има многу добри резултати, според мене склекови и кревање на шипка се најдобри вежби во домашни услови; можеш и да додаваш тежини

Добри совети, ама со склекови се вежбаат само раменици, гради и трицепс. Подлактица, грб и бицепс се вежбаат со кревање на шипка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom