Diablo 3

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
ne se isplati blacksmithot mn pari a random bolje od aukcija za pomalku pari iskaca....ne se trosete ;)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Во играва ништо не играш два пати НА ИСТ НАЧИН, стално различни мапи, пештери, dungeons, појаки и подобри работи наоѓаш, потешки лајна те тепаат со појаки резисти и магии... и цело време, без престан си го јачаш херојот со по нешто ново, затоа Диабло е тоа што е.

Инаку другите (нормални) игри ги играм по еднаш, поминувам се што е можно да се помине и направи и толку, само што за нив ми се потребни 2-3 дена, за диабло повеќе години.
Тоа ме интересираше, фала на инфо

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Абе а зошто толку слаби ајтеми од босови ? Сега го убив Бучер и ми дропна дагер за 10 левел и шолдери за 11...

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Нема проблем тоа за 20-30к голд херојот супер го облеков 20 левел 300 дпс правам :D

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
blizard objavi deka site sto bile haknati nemale autentikatori, aukcijata za pari e odlozena,slednata nedela ke ima patch

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
48 lvl nightmare demon 3k dmg 12k life :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Jako:)
Значи за играва да ја играш и singl player мора да платиш, нема торенти?:icon_mrgr:

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Пак морам да те поправам, со пари се купуваат runepages но не и рунови. А рунови се земаат со ИГРАЊЕ. Така да и тој што плаќа и тој што не плаќа ќе имаат рунови во зависност од тоа колку играле. Џабе ако има рунпејџес ако нема рунови (ако не игра). Единствено нешто што праат RP e зачувување на време. Нели, времето е пари. Али тука риот компензираат со 10 бесплатни хероја неделно, па ако има проблеми со серверите даваат бустови итн.. Забегавме офтопик.

Иначе онтопик, поправени ли се серверите колку толку? И дали има некој да ми даде guest pass би му бил многу благодарен.

Koga kupuvash Riot points ti davaat i IP taka da avtomatski indirekno runes mozesh da gi kupish so pari, ke platish za RP i dobivash IP koi gi troshish za runes.

On topic: Vchera u 5 sabajle ja svrtev na normal, moram da priznaam deka DIablo kako final boss u DIablo 3 e daleku polesen od toj u Diablo 2, vtora rabota e shto igrata za razlika od prethodniot del e mnogu po kratka, a i generalno i polesna, shto do nekade e i dobra i losha strana, dobra e zashto vo deneshno vreme se poveke ima igrachi koi ne sakaat mnogu da se zamaraat so teshki igri, a losha e za onie koi prethodno igrale D2 pa se navknati malku poveke da se ispotat koga igraat Diablo igra. Koga prv pat go tepav Diablo u D2 umrev minimum 5 pati, u D3 ni ednash, shto od druga strana ne znachi deka e dosadna bitka, naprotiv, ima dosta trchkanje naokolu, poshto tuka se tepash na mnogu potesno mesto od kolku vo D2. Klasichno Nightmare nivoto dosta poteshko od Normal, taka da ochekuvam poveke "machenje" na boss-ovite na ova nivo and so on and so on.

B

BrunoFresh

Гостин
Jako:)
Значи за играва да ја играш и singl player мора да платиш, нема торенти?:icon_mrgr:
Нема Single player, пак си играш на server кој го прајш или дане се гледа на другите или да се гледа односнo public
--- надополнето: 25 мај 2012 во 12:13 ---
идиот.НЕма да спијам со деној, ќе умрам, зошто? Ради диабло.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нема Single player, пак си играш на server кој го прајш или дане се гледа на другите или да се гледа односнo public
--- надополнето: 25 мај 2012 во 12:13 ---

идиот.НЕма да спијам со деној, ќе умрам, зошто? Ради диабло.
Си умрел тој од стандард срцев удар зашто е дебела стока америчка со 18 пати на ден јадење само од McDonalds, ама имал “среќа“ да го лупне срце баш додека играл диабло и ете, вака е почитана вестта.

B

BrunoFresh

Гостин
Си умрел тој од стандард срцев удар зашто е дебела стока америчка со 18 пати на ден јадење само од McDonalds, ама имал “среќа“ да го лупне срце баш додека играл диабло и ете, вака е почитана вестта.
Јас прочитав дека 3 дена не станал Од pc

п.с. не ја обвинувам диабло,туку него

Kajgana Shop

На врв Bottom