?
..........
Гостин
Некој има ваков проблем или јас сум единствениот?
Некој има ваков проблем или јас сум единствениот?
Тоа ме интересираше, фала на инфоВо играва ништо не играш два пати НА ИСТ НАЧИН, стално различни мапи, пештери, dungeons, појаки и подобри работи наоѓаш, потешки лајна те тепаат со појаки резисти и магии... и цело време, без престан си го јачаш херојот со по нешто ново, затоа Диабло е тоа што е.
Инаку другите (нормални) игри ги играм по еднаш, поминувам се што е можно да се помине и направи и толку, само што за нив ми се потребни 2-3 дена, за диабло повеќе години.
Пак морам да те поправам, со пари се купуваат runepages но не и рунови. А рунови се земаат со ИГРАЊЕ. Така да и тој што плаќа и тој што не плаќа ќе имаат рунови во зависност од тоа колку играле. Џабе ако има рунпејџес ако нема рунови (ако не игра). Единствено нешто што праат RP e зачувување на време. Нели, времето е пари. Али тука риот компензираат со 10 бесплатни хероја неделно, па ако има проблеми со серверите даваат бустови итн.. Забегавме офтопик.
Иначе онтопик, поправени ли се серверите колку толку? И дали има некој да ми даде guest pass би му бил многу благодарен.
Нема Single player, пак си играш на server кој го прајш или дане се гледа на другите или да се гледа односнo publicJako
Значи за играва да ја играш и singl player мора да платиш, нема торенти?![]()
идиот.НЕма да спијам со деној, ќе умрам, зошто? Ради диабло.
Си умрел тој од стандард срцев удар зашто е дебела стока америчка со 18 пати на ден јадење само од McDonalds, ама имал “среќа“ да го лупне срце баш додека играл диабло и ете, вака е почитана вестта.Нема Single player, пак си играш на server кој го прајш или дане се гледа на другите или да се гледа односнo public
--- надополнето: 25 мај 2012 во 12:13 ---
идиот.НЕма да спијам со деној, ќе умрам, зошто? Ради диабло.
Јас прочитав дека 3 дена не станал Од pcСи умрел тој од стандард срцев удар зашто е дебела стока америчка со 18 пати на ден јадење само од McDonalds, ама имал “среќа“ да го лупне срце баш додека играл диабло и ете, вака е почитана вестта.