Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Хаха а шо мислите дека за 30 милиона ке го дадат Gerard хохохо мало морген
Similarly, the Madrid has set a maximum price to close the transaction (which varies depending on the source consulted between 20 and 24 million euros)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Вака се станува легенда!!!! Ова е легенда!!! А вакво нешто Реал никогаш не може да му даде на Џерард !!!
Би го постирал и во фан клубот на Реал но веројатно ќе има многу коментари а ме мрзи да читам...поздрав!!!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Apparently, Хоџсон чека да ја види судбината на Капело...

Така да тие што сакате да го зимаме Хоџсон, како мене, надевајте се дека Англија ќе ја помине првата фаза од светското.

--- надополнето ---

Само што гледав интервју со Торес на tve пред натпреварот со Хондурас, и на прашањето за можен трансфер рече дека воопшто не размислува за такво нешто, добро му е во ливерпул и се што чека е информација за кој ќе биде новиот тренер...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Мајчина му ако не сака да дојде!!! Нека го стават Даглиш и готово!!!!!! Ама едно не ми е јасно:Ако Англија оди во 1/8 финале овој трупов ќе чека да види докрај што ќе се случи или ќе потпише за нас????
П.С Дај ми линк за интервјуто со Торес!!!!Сакам лично да видам и да чујам!!!!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Мене ми мириса дека се крчка нов газда во Ливерпул!!! Премногу трансфер шпекулации за еден тим кој нема пари ниту класа да привлекува играчи кои се поврзувани со Ливерпул. мене ми личи дека целта е да се офвлече вниманието од продажбата на Ливерпул која се надевам до средината на јули ќе биде комплетирана.

G

Gray Foxx

Гостин
Рејмонд Доменех во скоро време ке стане нов трењер на Ливерпул. Дали конечно се враќаат славните времиња на Енфилд?

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Рејмонд Доменех во скоро време ке стане нов трењер на Ливерпул. Дали конечно се враќаат славните времиња на Енфилд?
Ха Ха... И сите слатко се изнасмеавме...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Не разбирам што е финтата?????Се шегуваш сериозен си или нешто сосем трето????Ова не личи дури ни на некоја несолена шега........ако си имал намера да се шегуваш требало поинаку да го составиш ова

--- надополнето ---

Мене ми мириса дека се крчка нов газда во Ливерпул!!! Премногу трансфер шпекулации за еден тим кој нема пари ниту класа да привлекува играчи кои се поврзувани со Ливерпул. мене ми личи дека целта е да се офвлече вниманието од продажбата на Ливерпул која се надевам до средината на јули ќе биде комплетирана.
Да те чуе ГОСПОД ЗЛАТЕН!!!!!!! Инаку некои навивачи на англискиве форуми тврдеа дека до почетокот на Јули ќе има нови газди....но изгледа се излажале.....

--- надополнето ---

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-fc/liverpool-fc-news/2010/06/22/royal-bank-of-scotland-turn-up-the-heat-on-liverpool-fc-owners-100252-26697601/
Ајде некој да ми каже дали има нешто друго важно овде....ме мрзи да читам.....само на почеток малку прочитав ама тешко е за верување....инаку коментариве ме радуваат(само 2-3 прочитав но сепак добро е да се види малку оптимизам меѓу навивачите)

--- надополнето ---

Has anyone heard of takeover on 15th July,Far East Company for £560 mill??? Овие и видовите станале....ајде можеби и часот ќе го кажат!!!!!!
Инаку ДАЈ БОЖЕ да е во право типов!!!!

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Инаку некои навивачи на англискиве форуми тврдеа дека до почетокот на Јули ќе има нови газди....но изгледа се излажале...

[/COLOR]http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-fc/liverpool-fc-news/2010/06/22/royal-bank-of-scotland-turn-up-the-heat-on-liverpool-fc-owners-100252-26697601/
Ајде некој да ми каже дали има нешто друго важно овде....ме мрзи да читам.....само на почеток малку прочитав ама тешко е за верување....
Да ти кажам и не е баш тешко за верување... Банката од која позајмија Hicks и Gillett т.е. Royal Bank Of Scotland им даде одреден рок за да го вратат долгот а бидејќи тие не го исполнија тоа, RBS им врши притисок за што побрзо продавање на клубот. Истотака и фановите од Ливерпул почнаа да ги бојкотираат новите дресови и сезонските карти за натпреварите на Anfield, и наместо тоа направија свои дресови преку кои ќе го изразуваат незадоволството. На 4-ти јули (денот на независноста во САД) ќе се одржи масовен протест во Ливерпул и ќе трае скоро цел ден, и на истиот официјално ќе биде доставена понуда до клубот за откупување на акциите кои ги поседуваат Tom и George од страна на фановите ( http://www.spiritofshankly.com/news/4th-July-2010-_-Our-Independence-Day.html ). Дури се организираат и претставништва на ова движење на фановите односно Spirt Of Shankly низ целиот свет, кај нас на Балканот сега за сега има само во Хрватска и Црна Гора а се планира и во Бугарија.

Вака ќе изгледа дресот и маичката со кои ќе се протестира на 4-ти јули и ќе се испорачува на сите членови на SOS. А за тие што не се членови на SOS истите ќе ги чини 10 £ за маичката а 20 £ за дресот.

За жал кај нас во Македонија тоа неможе да се случи сега за сега... :(

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Да ти кажам и не е баш тешко за верување... Банката од која позајмија Hicks и Gillett т.е. Royal Bank Of Scotland им даде одреден рок за да го вратат долгот а бидејќи тие не го исполнија тоа, RBS им врши притисок за што побрзо продавање на клубот. Истотака и фановите од Ливерпул почнаа да ги бојкотираат новите дресови и сезонските карти за натпреварите на Anfield, и наместо тоа направија свои дресови преку кои ќе го изразуваат незадоволството. На 4-ти јули (денот на независноста во САД) ќе се одржи масовен протест во Ливерпул и ќе трае скоро цел ден, и на истиот официјално ќе биде доставена понуда до клубот за откупување на акциите кои ги поседуваат Tom и George од страна на фановите ( http://www.spiritofshankly.com/news/4th-July-2010-_-Our-Independence-Day.html ). Дури се организираат и претставништва на ова движење на фановите односно Spirt Of Shankly низ целиот свет, кај нас на Балканот сега за сега има само во Хрватска и Црна Гора а се планира и во Бугарија.

Вака ќе изгледа дресот и маичката со кои ќе се протестира на 4-ти јули и ќе се испорачува на сите членови на SOS. А за тие што не се членови на SOS истите ќе ги чини 10 £ за маичката а 20 £ за дресот.

За жал кај нас во Македонија тоа неможе да се случи сега за сега... :(
Битно е нашите колеги во Ливерпул да успеат во својата намера

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Јас сакам да порачам една маичка, ама неам пејпал...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
браво за фановите на ливерпул редно беше да се случи вакво нешто. последната сезона беше катастрофална за ливерпул а без да се донесат нови играчи не може да се врати клубот на старите патеки...како фан на рома ве разбирам сите бидејки истото ни се случува и нас неколку сезони по ред.исто минатата сезона имаше слични протести од фановите на рома, искрено се надевам дека и ливерпул и рома ќе излезат од кризата што побрзо

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Не сакам да ви влевам лажна надеж но се погласни се шпекулациите дека Ливерпул е веќе продаден на некои газди од исток за сума од околу 560 милиони....и се чека 15-20 Јули да биде официјализирано......засега се држи во тајност.....неколкумина англиски навивачи го потврдија ова....а гледам и нашиве викаат нешто слично...па според тоа мислам дека е и можно такво чудо

--- надополнето ---

За ова и зборував........но сепак многу ми е сомнително....нели сакаа за 600-800 милиони да го продадат???? И зошто да чекаат до јули???? Нас сега пари ни требаат.....не би држеле во тајност вакво нешто.....досега сите ќе знаеа....но ќе видиме...иако не верувам многу во ова....
Да бидам јасен......шансата ова да е вистина е 0,1 %....но сепак ја има

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom