KESKOO
Форум зависник
- Член од
- 13 март 2010
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 3
Хаха а шо мислите дека за 30 милиона ке го дадат Gerard хохохо мало моргенДа беше ти тој кој шо кажуваш![]()
Хаха а шо мислите дека за 30 милиона ке го дадат Gerard хохохо мало моргенДа беше ти тој кој шо кажуваш![]()
Similarly, the Madrid has set a maximum price to close the transaction (which varies depending on the source consulted between 20 and 24 million euros)Хаха а шо мислите дека за 30 милиона ке го дадат Gerard хохохо мало морген
Dream on... :smir:Similarly, the Madrid has set a maximum price to close the transaction (which varies depending on the source consulted between 20 and 24 million euros)
Ха Ха... И сите слатко се изнасмеавме...Рејмонд Доменех во скоро време ке стане нов трењер на Ливерпул. Дали конечно се враќаат славните времиња на Енфилд?
Не разбирам што е финтата?????Се шегуваш сериозен си или нешто сосем трето????Ова не личи дури ни на некоја несолена шега........ако си имал намера да се шегуваш требало поинаку да го составиш оваРејмонд Доменех во скоро време ке стане нов трењер на Ливерпул. Дали конечно се враќаат славните времиња на Енфилд?
Да те чуе ГОСПОД ЗЛАТЕН!!!!!!! Инаку некои навивачи на англискиве форуми тврдеа дека до почетокот на Јули ќе има нови газди....но изгледа се излажале.....Мене ми мириса дека се крчка нов газда во Ливерпул!!! Премногу трансфер шпекулации за еден тим кој нема пари ниту класа да привлекува играчи кои се поврзувани со Ливерпул. мене ми личи дека целта е да се офвлече вниманието од продажбата на Ливерпул која се надевам до средината на јули ќе биде комплетирана.
Да ти кажам и не е баш тешко за верување... Банката од која позајмија Hicks и Gillett т.е. Royal Bank Of Scotland им даде одреден рок за да го вратат долгот а бидејќи тие не го исполнија тоа, RBS им врши притисок за што побрзо продавање на клубот. Истотака и фановите од Ливерпул почнаа да ги бојкотираат новите дресови и сезонските карти за натпреварите на Anfield, и наместо тоа направија свои дресови преку кои ќе го изразуваат незадоволството. На 4-ти јули (денот на независноста во САД) ќе се одржи масовен протест во Ливерпул и ќе трае скоро цел ден, и на истиот официјално ќе биде доставена понуда до клубот за откупување на акциите кои ги поседуваат Tom и George од страна на фановите ( http://www.spiritofshankly.com/news/4th-July-2010-_-Our-Independence-Day.html ). Дури се организираат и претставништва на ова движење на фановите односно Spirt Of Shankly низ целиот свет, кај нас на Балканот сега за сега има само во Хрватска и Црна Гора а се планира и во Бугарија.Инаку некои навивачи на англискиве форуми тврдеа дека до почетокот на Јули ќе има нови газди....но изгледа се излажале...
[/COLOR]http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-fc/liverpool-fc-news/2010/06/22/royal-bank-of-scotland-turn-up-the-heat-on-liverpool-fc-owners-100252-26697601/
Ајде некој да ми каже дали има нешто друго важно овде....ме мрзи да читам.....само на почеток малку прочитав ама тешко е за верување....
Битно е нашите колеги во Ливерпул да успеат во својата намераДа ти кажам и не е баш тешко за верување... Банката од која позајмија Hicks и Gillett т.е. Royal Bank Of Scotland им даде одреден рок за да го вратат долгот а бидејќи тие не го исполнија тоа, RBS им врши притисок за што побрзо продавање на клубот. Истотака и фановите од Ливерпул почнаа да ги бојкотираат новите дресови и сезонските карти за натпреварите на Anfield, и наместо тоа направија свои дресови преку кои ќе го изразуваат незадоволството. На 4-ти јули (денот на независноста во САД) ќе се одржи масовен протест во Ливерпул и ќе трае скоро цел ден, и на истиот официјално ќе биде доставена понуда до клубот за откупување на акциите кои ги поседуваат Tom и George од страна на фановите ( http://www.spiritofshankly.com/news/4th-July-2010-_-Our-Independence-Day.html ). Дури се организираат и претставништва на ова движење на фановите односно Spirt Of Shankly низ целиот свет, кај нас на Балканот сега за сега има само во Хрватска и Црна Гора а се планира и во Бугарија.
Вака ќе изгледа дресот и маичката со кои ќе се протестира на 4-ти јули и ќе се испорачува на сите членови на SOS. А за тие што не се членови на SOS истите ќе ги чини 10 £ за маичката а 20 £ за дресот.
![]()
![]()
За жал кај нас во Македонија тоа неможе да се случи сега за сега...![]()
За ова и зборував........но сепак многу ми е сомнително....нели сакаа за 600-800 милиони да го продадат???? И зошто да чекаат до јули???? Нас сега пари ни требаат.....не би држеле во тајност вакво нешто.....досега сите ќе знаеа....но ќе видиме...иако не верувам многу во ова....Мене ми мириса дека се крчка нов газда во Ливерпул!!! Премногу трансфер шпекулации за еден тим кој нема пари ниту класа да привлекува играчи кои се поврзувани со Ливерпул. мене ми личи дека целта е да се офвлече вниманието од продажбата на Ливерпул која се надевам до средината на јули ќе биде комплетирана.