Евровизија 2012

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
Светскиот Мега ( Кило ) Цар имаше најдобра песна вечерва ... кој како сака нека кажи но факт е дека на оваа мизерија од песни кои што беа вечерва Рамбо ја имаше една од најдобрите ... освен неговата имаше уште 3-4 песни вечерва кои беа добри , се останато беше жива катастрофа ... не ми јасно како воопшто влегоа во финале двете педерчиња од Ирска ... уствари јасно ми е , се знае одамна која е најбројната публика која го следи овој таканаречен музички фестивал .
П.С. Големо браво до Азербејџан за сцената вечерва ... вакво нешто немам видено досега на Еуросонг .

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
90% кајганџии мрчат за кич Евровизија-земаат да гледат Евровизија и да бодрат песни.

OH THE IRONY!!!

А

Анноун

Гостин
Најниската бабичка мене ми е најсимпатична. Добро е што некоја од нив не доби срцев удар кога влегоа во финале :pos: Неможеш а да не ги засакаш:pos:
.
Срцкава на аватар ? И најстара е од групата , ама кога се смее ко на сликава , на срцето топлина ти ствара :love:

- и јас исто со учење ми беше пуштено , и нема што да се повторувам , Syn рече се што треба.

постојат неколку вида на интерпретатори :

- рандом јака женска , со "неверојатен" настап . 5-6 души околу неа играат и ја величат нејзината појава. песната е иста цело време кај овој вид. 'everybody , love , feel , dont let me" - се зборовите во песната.

- педери со фризури , некој поизразени , некој помалце
Тоа им е животна желба . Евровизија човече . За нив ми е најмило . Барем го живеат сонот . :pos:

- вамте-тамте некој трансвестит

-ванаби рок група - инструментите најчесто им се за имиџ , музиката тапа ( иако често дури се чудиш дали ги користат воопшто)

- србија / босна - секоја година истата песна , балада со претумбирани ноти од 3-4 странски песни , минимално да не е плагијат. изведбата е бавна , движењата на сцена нежни , песната допира до тебе и те топи , NOT!!!!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
луѓе некако позната ми е песната од данска, ко да сум ја слушнал порано. иначе тие и унгарците беа добри. :)

Channar

гастроентерохепатолог
Член од
3 јуни 2011
Мислења
199
Поени од реакции
255
Мајка ми си испоштуе 40 евра во новчаник на калдилница, погодила 8/10
Ако ве интересира, во Спорт Лајф на претпоследна страна имате да се кладите за Евровизија.
Има некој линк од албанската, зборат дека била добра?

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Мајка ми си испоштуе 40 евра во новчаник на калдилница, погодила 8/10
Ако ве интересира, во Спорт Лајф на претпоследна страна имате да се кладите за Евровизија.
Има некој линк од албанската, зборат дека била добра?
Ma каква добра бре батали албанската цело време завива и само ШАААААААА вели а стил ко некоја си коза на пороџај ...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Сега не знам колку била добра албанската песна за евровизија ...

.... Јас го свртев каналот кога таа настапуваше...

..... Намерно :cautious:

- Ваљда тоа доволно укажува?

S

Sheldon Cooper

Гостин
Ххх за неа и кафе ќе свариме само да се губи прв пат такво страшило плашило на евровизија да видам а со тоа насловот СУУС овде свињи плашат во Македонија :P
еве сабаjлечки да те поздравам со миленичката твоjа :P

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ххх за неа и кафе ќе свариме само да се губи прв пат такво страшило плашило на евровизија да видам а со тоа насловот СУУС овде свињи плашат во Македонија :P
--- надополнето: 23 мај 2012 во 11:28 ---

Остај друго,со Адел ја рамнат гледам на јутјуб ...абе ајде Рона Н`шлиу албанската Адел!
......

................. Адел? И сериозни се?

Ретко останувам без зборови, и еве еден од ретките моменти. Навистина не знам што да одговорам на тоа ...

S

Sheldon Cooper

Гостин
Цкцкцц па н а ништо не личи,гледај прво косата ко типична шиптарка ја завила овде под грло плус гласот иритирачки аууууу недај боже некој да ја стави за будилник песна.Сеа ја ревизионирав и јас абе мачка куче све избега,дури хрчакот под триците се зарови по уплашен дури и од земјотресот вчера шо беше!
заплака на краj :place: душа е

Kajgana Shop

На врв Bottom