Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Добро сериозно шо толку убаво гледате во Шведскана песна?

Не е лоша, али во некои делови ме потсеќа на Firework од Кејти Пери.

^ Ти се допадна изгледот на Калиопи?? :eek:
Зарем така ќе настапи? :confused:

Инаку после ова што го видов на видеото од пробата, го користам правото да го променам моето мислење.
Целосна поддршка и ќе навивам утре (ако не го испуштам како вчера...), ако не во сабота :icon_lol:

Добро сериозно шо толку убаво гледате во Шведскана песна?
Има има квалитет во шведската песна...чиста уметност е тоа и професионалност а и гласот и е добар како и мотивот на песната.Мислам дека оваа година Шведска ќе победи ...

Изгледа некој ги хакирал резултатие од првото полуфинале, ќе видием дали се точни, русија била прва по гласови, грција втора, романија трета.... унгарија 10 итн.

Од првото полуфинале не баш имам некој многу позитивен впечаток. Главно песните беа катастрофа.
Албанската претставничка имаше извонреден глас.. и се восхитувам како може толку да вика без да и пукне гласот. Секоја чест! Но песната не е нешто посебно...
Грција е веќе прочитана приказна... вметнување на етно елемент, малку орце на средина од песна...
Најглупава песна, мислам дека е една и од најглупавите некогаш што излегле на Евровизија е таа на Австрија....

Најдобар впечаток ми остави Швајцарија

Ние бугарите винаги глашаме за вас. Глашајте и вие за нас.:)

Ние бугарите винаги глашаме за вас. Глашајте и вие за нас.:)

Би го зел в предвид тоа. Софи ми е слатка, има интересен глас, и песната не е лоша, добра е.

Утре, ако се пласираме и двете страни успех ке е. Ама винаги глашането е геополитическо.

Утре, ако се пласираме и двете страни успех ке е. Ама винаги глашането е геополитическо.
Не ми замерувај ама мислам дека вашата Софи е инспирирана од Инна од Романија и некако многу проста ми се гледа вашата песна...тоа е мое мислење.Оваа година Македонија 12 гласови ќе даде на Србија,10 на Албанија(као и по обичај -.- ), 8 на Шведска па тек Хрватска и Русија...
А инаку до тоа хакираното погоре,мислам дека имаш право,Русија прва требаше да влезе и се очекуваше! Бабата им беше личност на вечерта... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom