Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарем така ќе настапи?^ Ти се допадна изгледот на Калиопи??![]()

Има има квалитет во шведската песна...чиста уметност е тоа и професионалност а и гласот и е добар како и мотивот на песната.Мислам дека оваа година Шведска ќе победи ...Добро сериозно шо толку убаво гледате во Шведскана песна?
Вечно душа ќе ме боли оти оваа песна не влезе...

хехе, де бе челзи, шо и фале^ Ти се допадна изгледот на Калиопи??![]()
таква си е она, тај стил. замисли да излезе у минич или со цицки на шо ќе личе... ама грме коа пее признај 
A mi tambien,especial mente quando estoy esperando para ver quen es el spikero que va a decir los resultadosLuisJa @dj_chiqui
A mí de Eurovisión lo único que me gusta es cuando va a votar la Antigua República Yugoslava de Macedonia

Ние бугарите винаги глашаме за вас. Глашајте и вие за нас.![]()
Не ми замерувај ама мислам дека вашата Софи е инспирирана од Инна од Романија и некако многу проста ми се гледа вашата песна...тоа е мое мислење.Оваа година Македонија 12 гласови ќе даде на Србија,10 на Албанија(као и по обичај -.- ), 8 на Шведска па тек Хрватска и Русија...Утре, ако се пласираме и двете страни успех ке е. Ама винаги глашането е геополитическо.