Македонец
мразам патетика во натпис
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 3.928
- Поени од реакции
- 3.813
А ова сега што го напиша, месечариш ?Барем ја спијам ко топ.
А ова сега што го напиша, месечариш ?Барем ја спијам ко топ.
Барем јас ќе спијам како топ,доволно јасно е сега?А ова сега што го напиша, месечариш ?
хахахаха капина, малина...све е едно. У реду е не викам нишо..јаа си кажав не го осетив и не ни сакам . А не легнуем пошо не ми се спие не за земјотресов.Де бе Капино овај Калино или Капина си,земјотрес ко земјотрес ке си здрма малку,среќа што не е некој силен.
Легнете да спиете и верујте нема да осетите ништо. Барем ја спијам ко топ.
Тежко може да се обошти за 1 саат от села,градови со многу населби, да не зборуваме за градови како Софиja ...Информации утре после 8. Се знае работно време у европска унија.
Алал да ти е .. си ме насмеал на сиот вој стресНемаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.
А вие останатите форумџии бидете на готовс.....бидејќи рибава моја(сеизмометарот) се залета со главата у стаклото(не ќе да е на арно)....гарант ќе дрма уште неколку пати макар и ситно.
Ако погодува рибава,ќе ја тренирам за европското....кој го е*е октоподот и ламата.
се плашам кај и да сум...ова за куќа беше дека не го осетив. Викам може има нешо везе ама...ти као шо видов си баш близу граница. (баш пред два дена бев у к. паланка по госје, среќа не ме фати таму. Не друго ке се упрпав квалитетно )Ја сум у куќа и најмал страв ми е земјотрес. Да сум во зграда би се плашел.
Не пцуј земјотрес....ќе го навлечеш гневот.Овој според првично инфо беше ептен блиску до границата....западно од Благоевград...Иде наваму мајку му јебем.
Ху баба ху,чирибу чириба,пу да ми го лижеш ја со нога ти со јазик,чибу чибуНе пцуј земјотрес....ќе го навлечеш гневот.
Среќа што се движат по определени патеки или иначе ехеее. После Македонија, ќе иде до Албанија па Италија и така на запад само...Овој според првично инфо беше ептен блиску до границата....западно од Благоевград...Иде наваму мајку му јебем.
Ти као ме заебаваш нешо или мене ми се спие баајги...Кажувам тоа што прочитав и видов !Среќа што се движат по определени патеки или иначе ехеее. После Македонија, ќе иде до Албанија па Италија и така на запад само...