ЗЕМЈОТРЕС!

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
Де бе Капино овај Калино или Капина си,земјотрес ко земјотрес ке си здрма малку,среќа што не е некој силен.

Легнете да спиете и верујте нема да осетите ништо. Барем ја спијам ко топ.
хахахаха капина, малина...све е едно. У реду е не викам нишо..јаа си кажав не го осетив и не ни сакам :). А не легнуем пошо не ми се спие не за земјотресов.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Информации утре после 8. Се знае работно време у европска унија.
Тежко може да се обошти за 1 саат от села,градови со многу населби, да не зборуваме за градови како Софиja ...
Едно е да видиш напукани зидови, друго е да кажеш дали некоj возрастен не е умрел от инфаркт от шок.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Немаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.

А вие останатите форумџии бидете на готовс.....бидејќи рибава моја(сеизмометарот) се залета со главата у стаклото(не ќе да е на арно)....гарант ќе дрма уште неколку пати макар и ситно.

Ако погодува рибава,ќе ја тренирам за европското....кој го е*е октоподот и ламата.:pos:
Алал да ти е .. си ме насмеал на сиот вој стрес :D

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Овој според првично инфо беше ептен блиску до границата....западно од Благоевград...Иде наваму мајку му јебем.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Колку што јас со моето лаичко знаење "се разбирам" во земјотреси, и подобро е што има многу често вакви земјотреси што не се многу силни, така се троши енергијата и се спречува нејзино акумулирање, т.е појава на некој посилен земјотрес. Ако има некој сеизмолог или некој што се разбира повеќе во оваа тематика, може да потврди или да ме демантира.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Прилеп имаше нешто бе се сети земјотрес? Не го сетив јас

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
Ја сум у куќа и најмал страв ми е земјотрес. Да сум во зграда би се плашел.
се плашам кај и да сум...ова за куќа беше дека не го осетив. Викам може има нешо везе ама...ти као шо видов си баш близу граница. (баш пред два дена бев у к. паланка по госје, среќа не ме фати таму. Не друго ке се упрпав квалитетно:D )

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Овој според првично инфо беше ептен блиску до границата....западно од Благоевград...Иде наваму мајку му јебем.
Не пцуј земјотрес....ќе го навлечеш гневот.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Не пцуј земјотрес....ќе го навлечеш гневот.
Ху баба ху,чирибу чириба,пу да ми го лижеш ја со нога ти со јазик,чибу чибу:pos::pos::pos:

Шала на страна опасна работа е земјотресот,нека не доаѓа наваму,ене ги грцине онаму,педерска нација,уа двоцевки, нека ги завибрира малце гејците.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Среќа што се движат по определени патеки или иначе ехеее. После Македонија, ќе иде до Албанија па Италија и така на запад само...

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Среќа што се движат по определени патеки или иначе ехеее. После Македонија, ќе иде до Албанија па Италија и така на запад само...
Ти као ме заебаваш нешо или мене ми се спие баајги...Кажувам тоа што прочитав и видов !

Kajgana Shop

На врв Bottom