Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, еве пред пола минутка пак здрма ...имаше сеа пак?!?!?!
Добро бе луѓе кај живеете вие?
Ја нишо не осеќам,а од Скопје сум. Којзнае дали сме на иста планета.
Колку сум утепан неам спиено 2 дена а шубе ми е сега да легнам![]()
аман беее! -.-Немаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.
А вие останатите форумџии бидете на готовс.....бидејќи рибава моја(сеизмометарот) се залета со главата у стаклото(не ќе да е на арно)....гарант ќе дрма уште неколку пати макар и ситно.
хахахха он да спие мирно ...а ние? не ! хехехехехНемаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.
А вие останатите форумџии бидете на готовс.....бидејќи рибава моја(сеизмометарот) се залета со главата у стаклото(не ќе да е на арно)....гарант ќе дрма уште неколку пати макар и ситно.
Де бе Капино овај Калино или Капина си,земјотрес ко земјотрес ке си здрма малку,среќа што не е некој силен.Може ние што сме у куќа не осеќаме нишо. Дури и кучето еве го до мене спие... не се ни мрдна...а он на секој шум реагира, што дури и го нема. хмммм. Ај боље шо не осетив ни еден...и доста беа. душа неам од земјотрес.
![]()
викаш до моето е ? хммм све е можно ...е моето го скина синџиро и забега
Информации утре после 8. Се знае работно време у европска унија.Усетен уште един силен трус, но послаб от този во 2 часот. Нема се уште информации.
Ја сум у куќа и најмал страв ми е земјотрес. Да сум во зграда би се плашел.Може ние што сме у куќа не осеќаме нишо. ...душа неам од земјотрес.![]()