Житарици и житни производи

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Чоколаден Конрнфлекс...иако убав на вкус, ја убива целата логика на здрава исхрана, т.е. пчекарни производи.

Пробај ги чоколадните мусли од Виталиа, добар баланс на убаво и здраво. Имаш стандард се од муслите, плус додадени мали чоколатца колку да не умреш од "природниот" вкус. Доста убаво, а ипак здраво.

Муслите ми се ептен грди, па секогаш јадам корнфлекс.
A во последно време нон стоп јадам вакви.
2676356833_455f0cf2b7.jpg

Јаболко и лешник на Виталија владеат. Мусли пред корнфлекс во секој случај. Ако ми се јаде корнфлекс, ќе си купам смоки. :icon_lol:

Јас ги конзумирав два месеца муслите на Виталија секое утро, се здебелив 6 кила, качив триглицериди и престанав да ги јадам, а намерата ми беше да водам здрав живот. Многу се калорични, а сушеното овошје, посебно сувото грозје, придонесоа да ми се покачат и триглицеридите. Еве сега секое утро јадам јаболко и можам да кажам дека се вратив на претходната килажа. Од време на време може да исконзумирам 3 лажици корнфлекс и една лажица мусли, чисто да разбијам монотонија.

Corn Flakes само ако се чоколадирани, додека муслите со топло млеко се мелем за душичката :P

Мене овие ми се најдобри од Виталија.
A36E19C8724EEE438FCA3DE89FF2A013.jpg

Сега инаку купувам едни германски од Кам кој се поефтинки и се вкусни, само не ми текнува на брендот. Има вкусови со мед и јаболко, лично преферирам јаболко.

Јас играм кошарка и секогаш пред секој натпревар јадам мусли али повкусен ми е корнфлексот посебно ако е од Несквик (y)

Сите овие.Можат малку и со кирилица да се потрудат на амбалажата.
_hnocklahc.jpg
calt-iapio.jpg
image_4e79a23f4a6e5c6c6b000000_4531.jpg

Tgmhgacki1.jpg

ChocoMuesli.jpg
6D1F0E5926BD2C408331027FE3B35550.jpg

Дефинитивно најомилени ^^^ , ама пошто ми се покалорични , у последно време ги практикувам вториве. Со млеко и Несквик , најубав момент секое сабајле :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom