Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ти пак не сваќаш. Ај прочитај подобро што кажувам. Никаде не реков дека Сити нема право да купува фудбалери и да бара. И не е моабетот за Сити дали бара или не и колку ги плаќа. Туку моабетот беше за Виеира што соли памет како треба Арсенал да работи. А тоа Сити дали го оправдувам и ми се свиѓа е друг моабет.
Прочитај добро што пишувам тоа ме нервира што ме цитираш и ми насметнуваш мислење кое не го пишувам.
Болдот е што го објаснувам цело време а не работењето на Сити
Ок.

D

D_NazGUL

Гостин
Guus Hiddink’s Anzhi Makhachkala are ready to break the bank to sign Premier League top scorer Robin van Persie from Arsenal in a three year deal worth £45million. It has been reported that Guus Hiddink has been handed a blank cheque to sign 3 world class player’s this summer and van Persie seems to be a player on his list of probables. However, one does not expect van Persie to make a money minded move just yet as he has just hit his prime and would rather be at an established club where he can win trophies.

за некоја година да, али тешко дека сега би потпишал за нив

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Guus Hiddink’s Anzhi Makhachkala are ready to break the bank to sign Premier League top scorer Robin van Persie from Arsenal in a three year deal worth £45million. It has been reported that Guus Hiddink has been handed a blank cheque to sign 3 world class player’s this summer and van Persie seems to be a player on his list of probables. However, one does not expect van Persie to make a money minded move just yet as he has just hit his prime and would rather be at an established club where he can win trophies.

за некоја година да, али тешко дека сега би потпишал за нив
Епа види братче, 300 илјади неделно.. ех што ли прават тие а?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
да се слагам само му се руши ондак филмот дека иде за титули а не за пари нели
Ама и едното и другото ние сме го измислиле... тој ништо нема кажано ни за тутули ни за пари.. се што кажа беше таа КОБНА реченица
„Што и да се случи, јас ќе останам GOONER FOREVER" она што ни го пуштаа и Цеск и Анри и сите други!
--- надополнето: 21 мај 2012 во 18:50 ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/vote-for-your-goal-of-the-season-now-
Сите дадете глас за кој е вашиот омилен погодок, мене лично на Артета против Вила.
Иако нели, најубав дефинитивно од фудбалерски аспект е...РвП на прва против Евертон.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ама и едното и другото ние сме го измислиле... тој ништо нема кажано ни за тутули ни за пари.. се што кажа беше таа КОБНА реченица
„Што и да се случи, јас ќе останам GOONER FOREVER" она што ни го пуштаа и Цеск и Анри и сите други!
--- надополнето: 21 мај 2012 во 18:50 ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/vote-for-your-goal-of-the-season-now-
Сите дадете глас за кој е вашиот омилен погодок, мене лично на Артета против Вила.
Иако нели, најубав дефинитивно од фудбалерски аспект е...РвП на прва против Евертон.
Јас гласав за голот на Анри. Не оти беше најубав, или најважен сезонава, мене лично ми беше најемотивен. Не можам да опишам колку беше убаво чуството кога го видов Анри како повторно влегува од клупата во црвено-белиот дрес, а па кога го постигна голот, со тоа исто чуство и техника како пред толку години и стотици голови претходно, едноставно прекрасно беше.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
  • Feb 2009 van Persie stalls on a new contract
  • 2009 March - van Persie says he wants achieve more
  • May 2009 - van Persie and Arsenal can't agree a deal -
  • May 2009 - a new contract hasn't been signed, due to a come of problems
  • 2009 June - many newspapers lining van Persie with moves away.
  • 2009 July - van Persie signs a new contract

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Инаку прочитав некаде дека е можна трампа Шамак со овој србинот Лјаич

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
http://1nildown2oneup.net/santos-samba-feet-is-gooner-be-the-answer/

Интересна анализа за формација 4-4-2 каде сантос е како лево крило
Нареднава сезона ке биде клучно кој ке има поодморени игачи поради Европскто Првенство и Олимпијадата.Фергусон махер е за вакви сезони бидејки ги имаше секогаш одморени Гигс и Сколкс и башка прави многу ротации на почетокот на сезоната.За наредна ние ке ги имаме одморени Артета,Вилшер(дај боже да не биде како ремзи) и Сантос.За Ван Перси сеуште се надевам дека ке потпише не го отпишувајте прерано и ако Стив Болд ја среди одбраната би можеле да освоиме некој трофеј.Уверен сум дека Внегер пред да си отиде ке ја освои ПЛ барем еднаш.

Член од
19 август 2011
Мислења
38
Поени од реакции
23
Ја мислам дека Венгер има некои скриени играчи кои шо сака да ги купе а најверојатно играат на европското .. па чека да виде таму шо ќе направат, па да повлече потег. Како и да е со потпишување на двајца добри фудбалери ( по можност еден средина и еден одбрамбен) ја мислам дека ќе имаме добар состав и ќе му дадиме мотив повеќе на РВП да остане :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Венгер ако прави трансфер, сигурно ке го напрај пред почетокот на Европското. Нема теорија, тој играч да покажи добри игри, таму, и Венгер да го купи. Теорија 0%. Гарантирам.

Едино, ако изненади и да купи некој од Америките, покасно, иначе сите трансфери шо ќе се прат (ако се прат) се пред почетокот на ЕП. Но, со продолжување на договорот на Ван Перси и скоро, ништо повеќе и не ни треба.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Иначе, Арсенал ослободи 7 фудбалери, од кои најзначајно и најпознато име е Алмунија. Така да, очекувам да нема мноооогу големи кадровски промени и на клупата, па и Шамак и Парк да си останат кај нас, со тоа што сигурно е дека Рио се враќа од позајмицата, можеби заедно со Вела.

Kajgana Shop

На врв Bottom