Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да ни биде криво затоа што Арсенал завршил 3ти? WTF:confused:
Да бе криво ни е за Фулам кој заврши 9ти, за Њукасл кој заврши како 5ти, криво ни е дека Вест Хем влезе во Премиер Лига :tapp:
Кој кур може да не биде криво? Искрено би ми било криво само доколку Челзи беше на местото од Јунајтед и во последно коло да изгубеше титула од Сити.
3то иде ЛШ, 4то не. ;) Нема везе, сигурно не измислувам затоа што све исто ми е и да ви е криво и да не ви е, а да пребарувам по темата за да докажувам нешто, немам време. Тебе не ти е, океј. И мене ама баш ич не ми е криво Челзи што освои. Зошто би се замарал за нешто кога ни директно ни индиректно не е поврзано со Арсенал?

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Челзи сеа дирекно иде во ЛШ групна фаза а Арсенал ќе играат квалификации или и они директно ?

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
да играа Баерн подобро ќе победеа... Не е работата ти иницијатива да имаш цела утакмица само...треба да знаеш шансите да си ги користиш кога ти се дадени...БАЕРН не знаеа како да ги искористат...а не дека немаа среќа...
Друже безнавреда ама последните твои постови на темава се тапа и немаат никаква смисла.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Значи баерн ги искористи шансите што ги имаше?
А Челзи немаа никакви шанси само се бранеа пичкарски цела утакмица и на крај тепаа на пенали,тоа не е срека ?

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.981
Поени од реакции
11.621
Кога ќе прочитам вакво нешто: „пичкарски се бранеа цела утакмица“ ми иде да се по*ерам...одбраната е најјакото оружје на Челси...зашто да не го искористат тоа? Ако вас не ви се допаѓа играта на Челси, мене можеби не ми се допаѓа играта на Барселона, Арсенал или кој било тим да е у прашање. Вкус е во прашање...Џабе ти ако имаш илјада пасови, цело време вртиш околу казнен простор, имаш шанси, но не ги користиш и на крај од еден корнер или една контра ќе ти брцнат голче ќе се чешаш. Битно е да го оствариш тоа што замислуваш. Челси го постигна тоа што го сакаше во полуфиналето, истото го постигна и против Баерн.

Среќа беше што Чех ги процени сите пенали? Првиот за малку ќе го фатеше, оној на Нојер беше исто горе доле блиску, му го фати на Олиќ, е сеа не знам на Швајни дали ќе го фатеше да идеше во гол. Плус на Робен што му го фати во продолженијата. Не за џабе се вика дека голманите се можеби најбитните во еден пенал рулет, а секако тука доаѓа и психолошката подготвеност. Доста веќе со тие муабети дека Челси не заслужил. Заслужија и двете екипи, нијанси решаваа, а тие беа: промашување на Гомез од супер позиција, ненормалниот Чех и уште можда некоја работа што сега не ми текнува.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
А Челзи немаа никакви шанси само се бранеа пичкарски цела утакмица и на крај тепаа на пенали,тоа не е срека ?
зашо да е пичкарски жити се?? челзи со тие играчи што ги имаше на располагање како очекуваш да игра....Ако немаа шанси како дадоа тогаш гол жити се?

K

kalimer0

Гостин
Што требаше некоја екипа да победи 5:0 па да кажевте ете браво навистина победија? Па финале е ова нормално е нијанси да одлучуваат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350

Кој е овој што трча полугол?

Kajgana Shop

На врв Bottom