Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Строотман и Гансо vo milan ako dojdat + so acebri i use eden lev bek....i se razbira da neame tolku nesreka naredna godina so povredi moze se nadevame na Liga sampioni :D

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас мислам дека Стротман ни е сигурен трансфер, сите информации деновиве го говорат тоа. Вчера прочитав дека ПСВ одбиле англиска екипа затоа што имало некој вид пред-договор со Милан за Стротман. Раиола и Ван Бомел работеле на него. Тој е некојси 70% наш, барем спред мене.
А за друг средњак мислам дека ќе се одлучува помеѓу Сахин и Гансо и на крај ќе го земеме Сахин на позајмица со можност за откуп, заради економсково олеснување и заради добрите односи со Перез.
А за лев бек јас би го вратил Дидак тука и би му дал шанса до на зима. Ако не е добар, ќе се крпиме со Анте брливиот и Де Шиљо, па во јануари здравје би зеле лев бек.

Мислам дека е превише двајца да платиме летово!:) Ќе се плати само Стротман, другиве ќе бидат или на рати или со другиве формули.

А можда и ќе се повампири Берлускони.Гласови му требаат, ќе изненадува. :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Јас мислам дека Стротман ни е сигурен трансфер, сите информации деновиве го говорат тоа. Вчера прочитав дека ПСВ одбиле англиска екипа затоа што имало некој вид пред-договор со Милан за Стротман. Раиола и Ван Бомел работеле на него. Тој е некојси 70% наш, барем спред мене.
А за друг средњак мислам дека ќе се одлучува помеѓу Сахин и Гансо и на крај ќе го земеме Сахин на позајмица со можност за откуп, заради економсково олеснување и заради добрите односи со Перез.
А за лев бек јас би го вратил Дидак тука и би му дал шанса до на зима. Ако не е добар, ќе се крпиме со Анте брливиот и Де Шиљо, па во јануари здравје би зеле лев бек.

Мислам дека е превише двајца да платиме летово!:) Ќе се плати само Стротман, другиве ќе бидат или на рати или со другиве формули.

Може и да напраат замена Робињо+ 5-6 милиончиња за Ганзо... и така за ништо не го бива робињо

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Многу се плус 5.. Гансо лани мислам дека имаше повисока цена отколку сега..Мислам дека ова лето може да се договори и за 12-13 милиони. Така и сретнав некаде. Најмногу 15..
А глеам го спомнале и Наинголан. Мислам дека е алтернатива за Стротман. Вториов го неам глеано многу, веруам дека е добар, ама Наинголан го имам и оној е новиот Гатузо во секоја смисла. Кој ќе го земе него ќе заврши страшна работа. Не би можел да се одлучам кој од нив двајца и би ги зел двајцата! :pos: Барем во Италија е бос Галијани и ќе му смуља на Селино од Каљари нешто.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Многу се плус 5.. Гансо лани мислам дека имаше повисока цена отколку сега..Мислам дека ова лето може да се договори и за 12-13 милиони. Така и сретнав некаде. Најмногу 15..
А глеам го спомнале и Наинголан. Мислам дека е алтернатива за Стротман. Вториов го неам глеано многу, веруам дека е добар, ама Наинголан го имам и оној е новиот Гатузо во секоја смисла. Кој ќе го земе него ќе заврши страшна работа. Не би можел да се одлучам кој од нив двајца и би ги зел двајцата! :pos: Барем во Италија е бос Галијани и ќе му смуља на Селино од Каљари нешто.
си го имаат нати го дај ми го... :) ке направи некој дил...за ич пари ќе земе некоја зверка...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Многу ми се свиѓа постов шо го имаш напишано, камо да излезит вака, само подобро ќе е, да се трампаме Робињо-Гансо, Стротман да го купиме, и Сахин како што кажа да дојт на позајмица со право на откуп. Така би помилане најбезболно, ако сакаат после и Капело нека го земат за тренер, со овие играчи Италија е наша, а и финале во ЛШ 99%. Лев бек ете нека му дадат шанса на Дидак, ама шо знам не верувам многу многу, па на зима ако не го бива нека му бараат чаре на таа позиција. Толку години поминаја со Антонини, уште една ќе можеме да ја искрпиме, сега средината ни е поважна, зошо еден асолен немаме.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Дидак лев бек? Да игра против Роналдо, Меси, Дрогба, Робен и играчи од нивниот тип? Будали сте? Неможеме да се потппреме на него, нека не изведува многу Галијани и нека земе лев бек, или Емануелсон нека го наместат таму.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дидак лев бек? Да игра против Роналдо, Меси, Дрогба, Робен и играчи од нивниот тип? Будали сте? Неможеме да се потппреме на него, нека не изведува многу Галијани и нека земе лев бек, или Емануелсон нека го наместат таму.
Дидак, Емануелсон, Антонини, Бонера, можеме да искрпиме уште една година... Јас би ја жртвувал таа позиција за да можеме да направиме топ средина, Стротман, Гансо, Сахин/Де Јонг.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Двете раце би ги ставил во залог дека Дидак е бољи бек отколку што би бил Емануелсон, барем што се однесува на одбранбениот дел од играта. Емануелсон има брзина и техника, има центаршут, ама во одбрана е катастрофален и многу е склон на грешки во додавања и слично. Јас не мислам дека тој би бил добар бек. Можда, ама само во ситуација кога напаѓаме и бркаме резултат па има повеќе задачи напред отколку во одбрана. Мислам дека Емануелсон не може да прерасне во бек. Таман се навикна на калчото колку-толку и греота е да му менуваат позиција, ќе потрошат уште цела сезона за да го навикнат таму да игра. Изнудено решение да, ама класичен лев бек - никако!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Наинголан-> Гатузо
Стротман-> Ван Бомел
Гансо -> Сидорф
Средина за наредни 4 и повеќе години.​
Ачерби/Силвестре/Астори -> Неста
Со 40-50 милиони завршена работа ама нас никој не не слуша. :mad:

Сахин не доаѓа џабе приказни си правеме, Реал не се откажуваат од него а ако го пуштат на позајмица тоа ќе биде Дортмунд.
Ако се земат овие Алегри ќе има слатки маки кој да остави на клупа а кој да игра затоа ќе мора да менува формација во
3-4-1-2 и лев бек не ни треба ако имаме ваква средина како кинески ѕид нема да мрдне никој Абијати скара ќе си праве секој натпревар :icon_mrgr:

Мунтари и Аквилани ако ги откупат замени заедно со Амброзини,Траоре и Фламини, оти медицинскиот тим оваа сезона ни беше ужас мора за секој да има 1-2 замени.
Абате/Де Шиљо-Мексес/?-Силва-Емануелсон/Антонини
Наинголан-Стротман-Монтоливо-Ночерино/Гансо
Боатенг/Гансо/Робињо(ако не го продадат)
Ибра-Касано/Пато/Ел Шарави/Макси

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Мојт и Хамшик да го земет ак сакет, потфрли сезонава, таман и цената ќе му паднит ама кај нас ќе се вклопит добро.. Еве му пресуди на Јуве. Добар е.
Кога веќе сме кај Наполи, и Инлер да можат да го земат не ќе е лошо.. Уште лани требаше да го земат, ама ценкачи се.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Обично не правам вакви работи ама неможев да одолеам:

"Честитки за одличната сезона, следната се надевам ќе се видиме во финалните рудни на ЛШ меѓусебно"
Навивач на Арсенал им се обраќа на навивачите на Јувентус.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Обично не правам вакви работи ама неможев да одолеам:

"Честитки за одличната сезона, следната се надевам ќе се видиме во финалните рудни на ЛШ меѓусебно"
Навивач на Арсенал им се обраќа на навивачите на Јувентус.
Остај ги таквите газолижачи а ако се паднат и ако изгубат ќе има пцуење. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom