Искрајно едвај чекам да видам што промени има (иако доста покажаа на видеото)Сите вие кои ја избришавте играва после првата партија поради лошата графика, дајте и уште една шанса после следниот пач. (мислам дека во среда ке излезе) . Ke има доста добри подобрувања![]()
^
Ставете видео ако не ве мрзи.![]()
Добри измени на графикаАбе некој го доби новиов Patch? Јас уште не, а гледам по нетов дечки играат со тој апдејт
моментално е пуштен само за америчкиот сервер. Ние би требало да го имаме утреАбе некој го доби новиов Patch? Јас уште не, а гледам по нетов дечки играат со тој апдејт
Јас го имам купено, премногу мал рејнџ има на магиите... Демек initiator треба да биде ама ќе умре пред да стаса до нивГо проба некој Дариус? Пасивот и ултито ми изгледаат премногу јаки...
top lane weakest spotКо да не знаете дека секој нов херој што искача е прејак за сите да го изнакупуваат и после следен пач, нерф ту д граунд. Тапа се више, не им купувам нови херои. Башка јас играм ранкед и цело време е бануван, а за во нормал на кој му е гајле... Иначе со тимчето шо играме неколку македонци (двајца од нив се меѓу најдобрите во МК), хрват (2300 ело) и данец, глејте ни скорови:
![]()