League of Legends

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Со кој карактери преферирате да играте, и која улога. Јас гледам дека само Range ме бива, па претежно играм со Ashe, a линија најслабо на Mid, другите ми се добри

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Сите вие кои ја избришавте играва после првата партија поради лошата графика, дајте и уште една шанса после следниот пач. (мислам дека во среда ке излезе) . Ke има доста добри подобрувања :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ONE

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Сите вие кои ја избришавте играва после првата партија поради лошата графика, дајте и уште една шанса после следниот пач. (мислам дека во среда ке излезе) . Ke има доста добри подобрувања :)
Искрајно едвај чекам да видам што промени има (иако доста покажаа на видеото)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
^
Ставете видео ако не ве мрзи. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дали играва бара јак компјутер? :confused:
Односно дали би можел да ја играм на оваа конф.
Интел Целерон CPU 430@ 1.80 GHz
1 GB RAM?

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Играм на US серверот,веќе година ипол nick: GankPlan.Единствена игра штом толку долго и активно сум ја играл,иако некои ја сметаат за детинеста и сл.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Абе некој го доби новиов Patch? Јас уште не, а гледам по нетов дечки играат со тој апдејт

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Абе некој го доби новиов Patch? Јас уште не, а гледам по нетов дечки играат со тој апдејт
Добри измени на графика :),јас го симнав уште сабајле на US серверот :)

• Ми се допаѓа
Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
моментално е пуштен само за америчкиот сервер. Ние би требало да го имаме утре :)

• Ми се допаѓа
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Го проба некој Дариус? Пасивот и ултито ми изгледаат премногу јаки...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Го проба некој Дариус? Пасивот и ултито ми изгледаат премногу јаки...
Јас го имам купено, премногу мал рејнџ има на магиите... Демек initiator треба да биде ама ќе умре пред да стаса до нив :P(*cough* Singed *cough*) (ваљда затоа е подобро ghost да му се зима место flash)...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ко да не знаете дека секој нов херој што искача е прејак за сите да го изнакупуваат и после следен пач, нерф ту д граунд. Тапа се више, не им купувам нови херои. Башка јас играм ранкед и цело време е бануван, а за во нормал на кој му е гајле... Иначе со тимчето шо играме неколку македонци (двајца од нив се меѓу најдобрите во МК), хрват (2300 ело) и данец, глејте ни скорови:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ко да не знаете дека секој нов херој што искача е прејак за сите да го изнакупуваат и после следен пач, нерф ту д граунд. Тапа се више, не им купувам нови херои. Башка јас играм ранкед и цело време е бануван, а за во нормал на кој му е гајле... Иначе со тимчето шо играме неколку македонци (двајца од нив се меѓу најдобрите во МК), хрват (2300 ело) и данец, глејте ни скорови:

top lane weakest spot :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom