Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.237
- Поени од реакции
- 8.135
Јас колку што знам сакал да игра во Јуве ама нема ништо официјално.не потпиша со јуве тој ...или ова било поодамна ?
Јас колку што знам сакал да игра во Јуве ама нема ништо официјално.не потпиша со јуве тој ...или ова било поодамна ?
Е сеа ме засекира кој нејќел да потпише за МиланEee миланезиве никој не ги сака... Верати нејќел да потпише за милан...
ne se sekiraj...ke se raduvaat poise tvoite dogodina...VO LIGA EVROPA..Од радост плачат што ќе заминат
(се зезам)
Е сеа ме засекира кој нејќел да потпише за Милан
Андреа Поли . Шала на страна, мислам дека ќе бидне добар играч од овој Верати.Kако бе не се засекира, новиот Пирло е тој , исто као Лука Чигарини што беше новиот Пирло и милион други пред него
Не вредиш за цитат, ама ај. Ти сам се јебеш бре, не ми ја болдирај таа демоде фраза, не е веќе интересна. Патем зборуваш БулШит, нонсенс, немаш никаков контра аргумент на никој кој ти реплицираше на оваа тема. Се што изусти беше бла бла бла СЕ КРИЕВТЕ. Генерализираш нешто што не е за генерализирање дечко, или детенце би било посоодветно на твојот памет. Факт е дека многу фанови на Јуве изгубија страст , по фарсполи , но ретки се тие кој се КРИЕЛЕ и се Срамеле дека се фанови на Јуве , па да менуваат тим. Ако ги има тие , а ги има се многу малку и клуб како Јуве не му требаат таквите навивачи, само во добро , напротив и во добро и во зло. Факт е дека сме многу навивачи и уште повеќе ден во ден, Јуве се враќа на старите патеки, СИСАЈТЕ МИШЕВИзначи пак ви е интересно инат да терате така...Тоа не го зборам само јас...не го зборат фановите на интер или милан сам...прашај кој сакаш што не навива за јуве истото ќе ти го каже...ГЛАС НЕ ВИ СЕ СЛУШАШЕ ..Пак ќе повторам со исклучок на неколку души....АЛООО НИГДЕ ВЕ НЕМАШЕ....еве ја на интернет .т.е по форуми и спортски портали па дури и на фб сум од 2005 .....нигде ве немаше задњи 5-6 години...НИГДЕ се криевте сите...СЕА СИТЕ ГЛУМИТЕ НАЈГОЛЕМИ ФАНОВИ НА ЈУВЕ??? ко шо би рекол Кили МА НЕМОЈ ДА ЈЕБЕШ БРЕ
mislam deka nema potreba od poveke.... Ne vredam za citat ali pak citiras...ja sam sum se jebel a ti so ova so prais??? cim sum detence ti si beter od mene...cim davas reply na detence...Не вредиш за цитат, ама ај. Ти сам се јебеш бре,не ми ја болдирај таа демоде фраза,нее веќе интересна.Патем зборуваш БулШит,нонсенс,немаш никаков контра аргумент на никој кој ти реплицирапе на оваа теме. Се што изусти беше бла бла бла СЕ КРИЕВТЕ. Генерализираш нешто што не е за генерализирање дечко,или детенце би било посоодветно на твојот памет.Дакт е дека многу фанови на Јуве изгубија страст , по фарсполи , но ретки се тие кој се КРИЕЛЕ и се Срамеле дека се фанови на Јуве , па да менуваат тим. Ако ги има тие , а ги има се многу малку и клуб како Јуве не му требаат таквите навивачи, само во добро , напротив и во добро и во зло. Факт е дека сме многу навивачи и уште повеќе ден во ден, Јуве се враќа на старите патеки, СИСАЈТЕ МИШЕВИ
veruj ja kolku so se iam raduvano za milan do sea ti cel zivot nema tolku da se izraduvas na tituli baska sam si kontradiktoren... ne ti e i tebe lesno... ali aj..Морав затоа што си ме цитирал пред 2 дена , а јас не бев дома.
(еве ти гратис лајкче,да се израдуваш и ти на нешто оваа година)
Taка зборевте и за Пирло дека бил стара роба и не ви треба али дечкото си гази во ЈувеЕ сеа ме засекира кој нејќел да потпише за Милан