Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
па нели е срамота за тим како јуве да не е на шампионски патеки ?? ја најискрено неам нишо против јуве и тие шо се за јуве...иам против тие што се криеа и сам си свесен дека се премногу а сеа се најгласни....Срамота е тоа...
Оди бе ти ке ми кажваш кога треба да зборам или кога не треба а?
Од ко знам за мене навивам за јуве и сеа ти паметен се прајш со сила, сме се криеле :facepalm:
А кај не барше бе ти толку па шо не немаше?? На форумов?
И фала богу дека коа ке освој јуве нешто ке се фалам, да не треба тогаш да се кријам??
Ако си фрустриран ти дека ништо не освоија твојте, лечи ги фрустрациите друго место остај не нас да си се радваме и ич да нетие гајле кој бил нов навивач и кој бил стар;)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Оди бе ти ке ми кажваш кога треба да зборам или кога не треба а?
Од ко знам за мене навивам за јуве и сеа ти паметен се прајш со сила, сме се криеле :facepalm:
А кај не барше бе ти толку па шо не немаше?? На форумов?
И фала богу дека коа ке освој јуве нешто ке се фалам, да не треба тогаш да се кријам??
Ако си фрустриран ти дека ништо не освоија твојте, лечи ги фрустрациите друго место остај не нас да си се радваме и ич да нетие гајле кој бил нов навивач и кој бил стар;)
Фрустриран..... ;) Другар моите колку шо имаат освоено во задни 15 години твоите можат да сонуваат само за тоа.... :)
--- надополнето: 18 мај 2012 во 17:22 ---
Ајде кажи ги кои се тие што се криеја а сега се најгласни.
шо има да ги именувам коа еве 30 души се јавија и кажуваат никад не се криеле... :) Инатот нигде не ве носи....си знаат убаво кој се криелe кој не...:)

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Фрустриран..... ;) Другар моите колку шо имаат освоено во задни 15 години твоите можат да сонуваат само за тоа.... :)
За грев :( тие освојле....Шо имате освоено вие шо нема јуве??
Па цел живот се фалите со таја ЛШ, а во Сериа А увек 4 сте, немој да ме смејш
Последните 15 години ...... јако ти беше ова:pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
За грев :( тие освојле....Шо имате освоено вие шо нема јуве??
Па цел живот се фалите со таја ЛШ, а во Сериа А увек 4 сте, немој да ме смејш
Последните 15 години ...... јако ти беше ова:pos:
3 финалиња во рок од 5 сезони од кои 2 победени...јуве кај беше за тоа време.... :) во серија б се разбира...освен 2003 кога изгубија во тоа финале...

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
3 финалиња во рок од 5 сезони.....јуве толку финалиња во цела историја нема.... :)
Mе израдва :pos: Со овај одговор се гледа дека поооојма немаш од фудбал брат извини вака ;)
Јувентус има играно 7 финалиња другар, 2 доби, 5 изгуби, најмногу изгубени финалиња има од сите екипи, нај несрекен клуб е во ЛШ
Провериги податоците пред да тресиш зелени;)
--- надополнето: 18 мај 2012 во 17:45 ---
3 финалиња во рок од 5 сезони од кои 2 победени...јуве кај беше за тоа време.... :) во серија б се разбира...освен 2003 кога изгубија во тоа финале...
Не го поправај одговоро сеа се обрука еднаш :icon_lol:

Оди сеа славете дека Траоре го купивте и не ми ги .... топките за сериа б пошто пробаја твојте како е таму, а јуве тогаш освојваше све шо се можи:icon_mrgr:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Mе израдва :pos: Со овај одговор се гледа дека поооојма немаш од фудбал брат извини вака ;)
Јувентус има играно 7 финалиња другар, 2 доби, 5 изгуби, најмногу изгубени финалиња има од сите екипи, нај несрекен клуб е во ЛШ
Провериги податоците пред да тресиш зелени;)
aко радувај се.... :) мада незнам зашо те радува фактот шо тимот ти изгубил 5 финалиње...и да среќа немале....:tapp:
--- надополнето: 18 мај 2012 во 17:47 ---
Оди сеа славете дека Траоре го купивте и не ми ги .... топките за сериа б пошто пробаја твојте како е таму, а јуве тогаш освојваше све шо се можи:icon_mrgr:
Бориело ....зар треба уште да зборам?

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
aко радувај се.... :) мада незнам зашо те радува фактот шо тимот ти изгубил 5 финалиње...и да среќа немале....:tapp:
Ако, врти си го муабето тебе како шо ти одговара, знајш ти за шо се радвам :icon_lol:

Твојте во 2005 како изгубија? Немаја среќа или немаја знаење?
Пеналите рулет се другар...
--- надополнето: 18 мај 2012 во 17:50 ---
Бориело ....зар треба уште да зборам?
Е тој е :icon_mrgr:
Со Чезена си пукна едно голче, си освојвме скудето:icon_lol:

Вие со Аквилани и со Траоре, ги заебавте сите на трансфер пазарот :pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ако, врти си го муабето тебе како шо ти одговара, знајш ти за шо се радвам :icon_lol:

Твојте во 2005 како изгубија? Немаја среќа или немаја знаење?
Пеналите рулет се другар...
немаа знаење....а не немаа среќа... по твојава логика вардар е меѓу најнесреќните екипи во свет.... да имале среќа ке се квалификувале некад за лига на шампиони.....:)
--- надополнето: 18 мај 2012 во 17:53 ---
Е тој е :icon_mrgr:
Со Чезена си пукна едно голче, си освојвме скудето:icon_lol:

Вие со Аквилани и со Траоре, ги заебавте сите на трансфер пазарот :pos:
бар не дадовме ич пари за нив двајца.... А ги забораваш ти Елиа И Красич....боље трансфери се од овие нашиве...

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
немаа знаење....а не немаа среќа... по твојава логика вардар е меѓу најнесреќните екипи во свет.... да имале среќа ке се квалификувале некад за лига на шампиони.....:)
Пак си читаш ти по твое, ако:icon_lol:
За филаниња зборам, и за пеналите на финалињата, не победва секогаш подобриот на пенали.
А твојте до полувреме имаја знаење ко почнавте да славите, а после ги забораја копачките одврзани??
--- надополнето: 18 мај 2012 во 17:55 ---
бар не дадовме ич пари за нив двајца.... А ги забораваш ти Елиа И Красич....боље трансфери се од овие нашиве...
За Красич и за Елиа шо има да се кажи? Не влегоја во игра двата, нив ги купи Дел Нери, Конте не ги побара....
За Аквилани мислам допрва ке си плакате пошто мора да го купите ако има поке од 12 утакмици како стартер, ако не се лажам, можи да сум грешка нез....

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Пак си читаш ти по твое, ако:icon_lol:
За филаниња зборам, и за пеналите на финалињата, не победва секогаш подобриот на пенали.
А твојте до полувреме имаја знаење ко почнавте да славите, а после ги забораја копачките одврзани??
изгубија поши изиграа катастрофално лошо 2ро полувреме....а не дека немаа среќа...

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
изгубија поши изиграа катастрофално лошо 2ро полувреме....а не дека немаа среќа...
ПЕНАЛИТЕ....пак не ме разбра или се прајш дека не разбра...
Шева шо ви го донесе пехаро 2003, 2005 се покака на пенали....

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
За Красич и за Елиа шо има да се кажи? Не влегоја во игра двата, нив ги купи Дел Нери, Конте не ги побара....
За Аквилани мислам допрва ке си плакате пошто мора да го купите ако има поке од 12 утакмици како стартер, ако не се лажам, можи да сум грешка нез....
Аквилани се враќа во ливерпул... ;) иначе еве ти една споредба....
http://www.theacmilanblog.com/wp-content/uploads/2012/02/2007-ac-milan-champions-league-winners.jpg
http://www.theacmilanblog.com/wp-content/uploads/2012/02/06-07-juve-serie-b-champions.jpg
тоа е таа разлика....
--- надополнето: 18 мај 2012 во 18:00 ---
ПЕНАЛИТЕ....пак не ме разбра или се прајш дека не разбра...
Шева шо ви го донесе пехаро 2003, 2005 се покака на пенали....
2003 убаво шутна...2005 лошо шутна....башка 2005 дудек беше цар за пеналите...за разлика од 2003 буфон....

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Аквилани се враќа во ливерпул... ;) иначе еве ти една споредба....
http://www.theacmilanblog.com/wp-content/uploads/2012/02/2007-ac-milan-champions-league-winners.jpg
http://www.theacmilanblog.com/wp-content/uploads/2012/02/06-07-juve-serie-b-champions.jpg
тоа е таа разлика....
--- надополнето: 18 мај 2012 во 18:00 ---

2003 убаво шутна...2005 лошо шутна....башка 2005 дудек беше цар за пеналите...за разлика од 2003 буфон....
Чим имаш коментар и за Буфон.....Жива легенда си ти на форумов...

Еве шо праеше нашиот капитен годинава, повели пофалисе за вашиот

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Чим имаш коментар и за Буфон.....Жива легенда си ти на форумов...

Еве шо праеше нашиот капитен годинава, повели пофалисе за вашиот
Збориме за бранење на пенали ...а не општо...буфон бил и ке биде меѓу најдобрите голмани во свет..... иначе да имаш право иста е споредбата во сезона кога мојот капитен дига лига на шампиони а твојот серија б.....со оваа сезона...Бар не се брукавме серија б да играме... :)

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Збориме за бранење на пенали ...а не општо...буфон бил и ке биде меѓу најдобрите голмани во свет..... иначе да имаш право иста е споредбата во сезона кога мојот капитен дига лига на шампиони а твојот серија б.....со оваа сезона...Бар не се брукавме серија б да играме... :)
Се брукавте вие две сезони со ред 80 и 81 година само ти немаше срека да се родиш тогаш:icon_lol:
Сигурно 1994 си роден, за таман 2003 го освој милан ЛШ и почна да навиваш за нив и убеден си дека се подобар тим од јуве :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom