Пратеник
Ала Мадрид
- Член од
- 28 ноември 2011
- Мислења
- 995
- Поени од реакции
- 617
1,Видеото за газдарицата- Нека ја поскапи државата струјата уште малку исто како на видеото ќе биде.А ова досега ми се нема ни мене случено ни на некој друг мој познаник.
2,Видеото за келнерот-Апсолутно не е вистина на плажа гранит има преку 10 келнери и најмногу за 5 минути ти носат кафе.А кај шо е снимано видеово Потпеш имаш најмалку 5 келнери.
3,Видеото за Таксистот-Качете се странство в такси од центар до аеродром 100 еура ќе ви земат.(со искуство)
4,Видеото за Пазарџиката-Секој се бори за корка леб!
5,Видеото за ноќниот живот-Па балкан е ова бе како сакаат тие .Наш начин на живот.За туристи на прсти шо се бро јас живот да менувам.И најчесто летно време охрид срби идат а тие се навикнати и го сакаат тоа .
Очигледно некој сака да ни пере мозок ама тешко дека ќе успее!!!
2,Видеото за келнерот-Апсолутно не е вистина на плажа гранит има преку 10 келнери и најмногу за 5 минути ти носат кафе.А кај шо е снимано видеово Потпеш имаш најмалку 5 келнери.
3,Видеото за Таксистот-Качете се странство в такси од центар до аеродром 100 еура ќе ви земат.(со искуство)
4,Видеото за Пазарџиката-Секој се бори за корка леб!
5,Видеото за ноќниот живот-Па балкан е ова бе како сакаат тие .Наш начин на живот.За туристи на прсти шо се бро јас живот да менувам.И најчесто летно време охрид срби идат а тие се навикнати и го сакаат тоа .
Очигледно некој сака да ни пере мозок ама тешко дека ќе успее!!!