Revolution

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Уште по објавувањето на трејлерите на NBC за оваа серија се дигна најголема прашина. Направена од Џеј Џеј Абрамс, интересен трејлер, даден и' е најдобриот можен тајм слот (по најгледаното шоу на NBC, The Voice). Хит, или флоп како FlashForward, The Event, Terra Nova...?

Доста интересен трејлер, ова ќе испадне како Тера Нова нешто само што сега се враќаме години години уназад, би требало да е супер кај J J Abrams нема промашај, само се плашам да не снемаат идеи и да ја заебат како што ја заебаа Lost, али останува да видиме :)

Ми изгледа попривлечно за разлика од Тера Нова.
Секогаш премногу се палиме на вакви серии, и на крајот на некој начин нѐ разочаруваат.
Се надевам дека грешам овој пат.

Мене ме потсеќа на Џерихо. Многу ветување, малку остварување.

Ова ќе биде толку досадно што е смешно.. :pos:

Фалат уште вампири и серијата ќе биде комплетна(y):pos:

Најверојатно ќе стартува на 10-ти септември.

Хмм и Џ Џ Абрамс не е тоа што беше. Мислам, Fringe има паралелни универзуми, Lost имаше што ли не, а Revolution што има? Снемало струја на луѓето. Бре. И аман веќе од она клише таман стигнува до 100% и струјава се гаси.
Ќе ја гледам, of course.
За FlashForward имав преголеми очекувања и грешев. Се надевам дека и за оваа ќе грешам.

Кога излегува серијата?

Ќе почнеме сите да ја гледаме, првите 4-5 епизоди добри, после еден пад ќе имаат и малку може да се средат последните епизоди, ама не доволно за да ја продолжат.
Не минат оваквите серии кај Америте, факт е тоа.
И да не заборавам, една од причините поради која ќе ја гледам - Гас Фринг
Giancarlo-Esposito.jpg

Ауу, и борби со мечеви. Рано е да се коментира било шо останато, има-има време до 10-ти септември.

Колку само нема да ја биде серијава.

Ќе ја гледам, барем првите епизоди па после ќе видам како ќе иде. Едноставно - не се откажувам од Џ.Џ. Абрамс, колку и да имаше флопови - до сеа што покажа, остава шанса за нешто подобро.
--- надополнето: 18 мај 2012 во 19:36 ---
Колку само нема да ја биде серијава.

Зашто така мислиш?

Зашто така мислиш?
Заради она што го нуди трејлеров. Помина времето на ваков тип на серии, кои носат еден вид апокалипса во себе. Ќе видиш и самиот дека гледаноста ќе и биде мизерна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom