Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
22 miliona + Pandev poslednata ponuda bese do Napoli.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Така пишуваше ТутоНаполи.ком
--- надополнето: 17 мај 2012 во 01:16 ---
Kордоба е првиот што замина од Интер односно у пензија. Лусио е втор што го напушта Интер. Кутињо е во Милано, така пишуваше на неговата фб страна. Гуарин е одкупен , се чека службена потврда.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.484
Поени од реакции
114.443
32 милиони и да ми го испуши Де Лаурентис еднаш. Обично сум против Јонзе али сега до поддржувам, не може 32 милиони за Лавеци да даваме. Со тие пари боље нека го земат Робен или Рибери бар ќе знам дека играчиште невидено ќе имаме у тим.
Стварно многу глуп тим сме, за Лавеци 32 милиона ни бараат, за Санчез 30 и нешо бараа а ние кога продаваме све за џабе шиткаме. Ако гледаме вака на работите Снајдер за 60 треба да го шитнеме чим Кавани и Лавеци по 30 вредат. Али ова Арапиве смрдливи се криви за сето ова, идете таму копајте нафта не го трујте фудбалот со такви просечни тимчиња ко Малага, ПСЖ и остала багра.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
32 милиони и да ми го испуши Де Лаурентис еднаш. Обично сум против Јонзе али сега до поддржувам, не може 32 милиони за Лавеци да даваме. Со тие пари боље нека го земат Робен или Рибери бар ќе знам дека играчиште невидено ќе имаме у тим.
Стварно многу глуп тим сме, за Лавеци 32 милиона ни бараат, за Санчез 30 и нешо бараа а ние кога продаваме све за џабе шиткаме. Ако гледаме вака на работите Снајдер за 60 треба да го шитнеме чим Кавани и Лавеци по 30 вредат. Али ова Арапиве смрдливи се криви за сето ова, идете таму копајте нафта не го трујте фудбалот со такви просечни тимчиња ко Малага, ПСЖ и остала багра.
E od ovie prosecni timcinja sega Siti se sampioni vo Anglija, a nema da me cudi i Malaga za nekoja godina da stane sampion vo Spanija. A PSZ slednata godina sigurno e sampion vo Francija, za ovaa godina tesko ali sledna sigurno.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ПСЖ не е просечен тим,ама очајот и желбата за некаква титула ги натера на такви чекори,да прифатат арапи за газди.
Затоа сега кога играат дома играат како на театар,нема навивачи,освен некој што прават дилови со управа.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
“In the first quarter of 2012, the Saras Group posted a reported net income of 14 million Euro. Ete tolku ke potrosi Moratti:pos:
Don't get your hopes up, yet :)
Тоа не ни мења ништо за парите за ова лето. А и да би имало врска, од тие пари Морати ќе добие некои 5-6 милиона, со кои може да си купи кикиритки за цела сезона. :D
Ја ги пратам информациите во врска со Сарас кога имам време и кога ќе ми текне, еднаш во 3-4 месеца, набрзински. Последно што го видов пред некое време, беше годишениот извештај, таму у март одприлика мислам и немаше баш за нас позитивни вести во него. Донеле одлука да не делат дивиденда, а имале загуба од некои 50-60-70 милиона ( или загуба за оваа година или имаа профит ама ја пренеле загубата од друа година), така да напрајте ја математиката. Од прва проценка, не изгледа добра работата, за инвестирање. Е сеа како е вистинската состојба на Интер, какви се плановите со финансиите и дали и како ќе се трошат пари, знае Морати и финансискиот директор. Другите нагаѓаат.
Затоа одмарајте си од шпекулации. Ако не изненадат, одлично. Ако не, бидете креатавни со пцувањето:)
Овие новинарите, од кога спомна rebuilding Страма, се израдуваа, сеа можат со секој можен на планетата да не поврзат.
Ја имам некој чуден оптимизам за следната година, ама ај ќе си ќутам.:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Добро е што Лусио доброволно решил да си оди. Фала му за се, имам почит за целата генерација од триплетата, па дури и за Бало и Мунтари. Без Лусио ќе беше невозможно, Бурдисо сам ќе не испаднеше од куповите. Трансфер во вистински момент.

Како и да е, од година во година Лусио се повеќе греши. Не може да му се замери на желбата, камо сите да се залагаа како него, но годините си го прават своето. Си има вина и Гасперини што ја размонтира одбраната на почеток на сезона, предходно Самуел повреден долго време... многу работи делуваа на одбраната но во секој случај, мора да се менува.

Гуарин е ин, тоа беше јасно. Сега на ред е операција „пола Кучка за пола Дестро“ (Е Бене, Бене... :) ) и да завршиме и со тоа.

За Лавеци мислам дека ништо не се знае, доста е да го побара некој од Арапите и да се сврти приказната. Иначе многу сте засекирани дали ќе го плателе 20 или 30, ко ваши да се парите. Не го разбирам тој муабет: за 20 нека дојде, за 30 не. Работата е дали воопшто фудбалерот, било кој фудбалер, е калибар за Интер или не е. Ако се сомневате во неговите квалитети, и за 10 што ќе ви е? Демек, Форлан што е за никаде а го земавме евтино, голем аир видовме.

Ни треба некој што ќе трпа голови. Како ќе го плаќаат си е нивна работа, јас си имам мои сметки за да им ја мислам. 20-25 милиони ќе не чинеше Санчез, а сега 20-25 милиони не чини што не играме ЛШ. Се е исто, само Санчез го нема. Нека продолжат да ја ситнат работата. Лавеци ќе ви се види супер на 31 август кога Де Лаурентис ќе ја одбие понудата од 15 милиони + Пандев и 3 младинци, а Морати ќе го купи Паласио.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
A да им понудиме 5 милиона + Пандев,Станкович, Киву, Форлан,Самуел, Нагатомо,Маикон а ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
A да им понудиме 5 милиона + Пандев,Станкович, Киву, Форлан,Самуел, Нагатомо,Маикон а ?
Како сме гладни за добар трансфер, и тебе би те понудиле. Што сакаат нека прават со тебе. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Можно е и Пацини да биде понуден на Наполи заедно со Пандев и 17 милиони евра за Лавеци.
Страма не смета на неговите услуги,додека Дестро доаѓа во Интер 99,9%.
Ако не успее тоа,ПСЖ наводно давале убава пара за него,а заинтересирани биле и Лацио.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
Ајде и јас малку да си поиграм менаџер...

Ако сакаме да бидеме конкурентни за скудето треба вистински засилувања во одбраната и нападот.
Одбрана:
Вертонген (или како се викаше на Ајакс капитенот) , Исла, Андреоли, Самуел, Ранокиа, Амон Ра, Хуан, Јуто, Занети, Романецот Киву.

Средниот ред мислам дека е ок
Поли, Гуарин, Оби, Камбијасо, Марига, Снајдер, Алварез, Кутињо.

Напад: Милито, Нејмар, Лонго, Лавеци, Роси.
Не знам што гледате во Дестро? Да платиме 10 милиони за пола договор на еден просечен играч нема смисла...

Добар дел од парите за засилувања ке се обезбедат од продажба на Маикон, Лусио, Форлан, Пандев, Пацини, Кастињос...

Kajgana Shop

На врв Bottom