¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
ni treba ushte edna sezona kade ke kupime 5 starteri a la Mota, Milito, Eto, Lusio, Snajder.
Роси е готов, цела наредна сезона ќе ја пропушти, тој Нилмар једино вреди од таму ама штознам, не е нешто посебно поготово за тим што сака драстични промени.Робињо ви е најлош трансфер од овие три, по игри и цена. Санчез за тие пари ќе го лапневте
Иначе, 30 милиони за Лавеци се многу, би било добро да се земе Џузепе Роси од Виљареал, со тоа што отпаднаа во втора лига цената му е драстично намалена, се шпекулираше со сума од 15 милиони. Знам дека беше повреден цела сезона, али млад е и има големи шанси да си ја врати формата, иако е ризик да се земе таков играч. Но, еве го и Јоветиќ е добра оваа сезона.
Поли сеуште не е откупен, тек треба да се преговара за тоа.По Поли и Гуарин е откупен за 11милиони ,претходно 1,5 м за позајмица ,вкупно 12,5 милки за Гуаро одлична сума
Сега ред е да почнеме со осигурање на другите трансфери барем да се направат пред Европското дека после многу потешко ке биде!!
Ni lavezzi ne e dostapen ako ne se dadat dovolno pari, zborov mi e deka sekoj e dostapen ako se plati dovolno. So mladinci i rati teshko deka ke zememe nekoj dobar. Iako i lavezzi malku go pumpate vie tuka bez nekoja si potreba i prichina. Da se pumpa igrach kako Kavani ajde de, ama shto znam...Роси е готов, цела наредна сезона ќе ја пропушти, тој Нилмар једино вреди од таму ама штознам, не е нешто посебно поготово за тим што сака драстични промени.
Лавеци, једини е ваков од поквалитетниве играчи што ни се познати, на друг не ми текнува што е достапен.
Лавеци, Дестро, плус евентуално уште едно крило/втор напаѓач е доволно за нападот, уз Милито, али и Снајдер мора да остане кој што сака нека каже, единствен играч е во екипава со шампионски менталитет а уз пут е и во одлични години, таков друг нема. Коутињо, Алварез можат да го заменат ... на фудбал менаџер игрите, во реалноста се знае што треба, ако Интер сака тим за висок дострел не смее да се откаже од неговите услуги.
Муабетот за достапност почнувам да го терам оувер енд оувер аген зашто не играат во ЛЕ а имаат недокажан млад тренер, да беше пример Гвардиола, друг муабет ќе теравме.Ni lavezzi ne e dostapen ako ne se dadat dovolno pari, zborov mi e deka sekoj e dostapen ako se plati dovolno. So mladinci i rati teshko deka ke zememe nekoj dobar. Iako i lavezzi malku go pumpate vie tuka bez nekoja si potreba i prichina. Da se pumpa igrach kako Kavani ajde de, ama shto znam...
А изгледа за Дестро да дојде,во спротивен правец ќе иделе и Кучка и Лонго,и ова не знам колку е точно.Transfer News:
Inter and Lucio seem to be choosing different paths.
Lucio's agent Sandro Becker has revealed that Lucio's request to transfer to a new club has been accepted by Inter. If a good offer presents itself he will move out.
Не знам тоа,знам само дека летово Морати ќе мора добро да го одврзе ќесето...^ E togas totalno zabegale
Eh pominaa vreminjata koga se rasfrlase so pari za Ronaldo , Vieri , Recoba itnНе знам тоа,знам само дека летово Морати ќе мора добро да го одврзе ќесето...
Смеј се али добро е бизнисот пак да му процута, за време на економската криза и он многу трпеше на тој план но како што гледам застанува на нозе а и почна партнерство со русите, газпром мазпром, што е ок. Лани Берлускони мораше да плати 500м евра казна за случај од минатото, таму у 90ти а у, да не навлагаме у детали па од мистер икс удрија на ипсилон, ночерино, аквилани и круната на нивната трансфер политика, Мунтари, кој го изигра најдобриот меч за Интер у претпоследното коло сезонава. Поентата ми е, дека и клубовите знаат да трпат од приватниот бизнис на газдите што е и нормално, па боље на тој план Морати да цепа одлично.“In the first quarter of 2012, the Saras Group posted a reported net income of 14 million Euro. Ete tolku ke potrosi Moratti
Zatoa jas mu procepkav za firmata, daa dobro mu odi samo da se nadevame ke frli nesto za bombasticen transferСмеј се али добро е бизнисот пак да му процута, за време на економската криза и он многу трпеше на тој план но како што гледам застанува на нозе а и почна партнерство со русите, газпром мазпром, што е ок. Лани Берлускони мораше да плати 500м евра казна за случај од минатото, таму у 90ти а у, да не навлагаме у детали па од мистер икс удрија на ипсилон, ночерино, аквилани и круната на нивната трансфер политика, Мунтари, кој го изигра најдобриот меч за Интер у претпоследното коло сезонава. Поентата ми е, дека и клубовите знаат да трпат од приватниот бизнис на газдите што е и нормално, па боље на тој план Морати да цепа одлично.
Инаку Лусио и дефинитивно си оди, фала му за Се, јако играчиште без оглед на лошата форма од сезонава, еден од клучните играчи за освојувањето на ЛШ, поготово што беше избор на тимот, не и на Мур, пред Карваљо со кого ни Челзи немаше да ги поминеме таа година у ЛШ.