Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ni treba ushte edna sezona kade ke kupime 5 starteri a la Mota, Milito, Eto, Lusio, Snajder.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Робињо ви е најлош трансфер од овие три, по игри и цена. Санчез за тие пари ќе го лапневте :)

Иначе, 30 милиони за Лавеци се многу, би било добро да се земе Џузепе Роси од Виљареал, со тоа што отпаднаа во втора лига цената му е драстично намалена, се шпекулираше со сума од 15 милиони. Знам дека беше повреден цела сезона, али млад е и има големи шанси да си ја врати формата, иако е ризик да се земе таков играч. Но, еве го и Јоветиќ е добра оваа сезона.
Роси е готов, цела наредна сезона ќе ја пропушти, тој Нилмар једино вреди од таму ама штознам, не е нешто посебно поготово за тим што сака драстични промени.
Лавеци, једини е ваков од поквалитетниве играчи што ни се познати, на друг не ми текнува што е достапен.

Лавеци, Дестро, плус евентуално уште едно крило/втор напаѓач е доволно за нападот, уз Милито, али и Снајдер мора да остане кој што сака нека каже, единствен играч е во екипава со шампионски менталитет а уз пут е и во одлични години, таков друг нема. Коутињо, Алварез можат да го заменат ... на фудбал менаџер игрите, во реалноста се знае што треба, ако Интер сака тим за висок дострел не смее да се откаже од неговите услуги.

И во Сити ќе има неколку '' отпади '' кои добро би им дошле на Интер, ко Џонсон ( крилото ), Коларов, Де Јонг ... а зашто да не и Ричардс, мене ко играч многу ми се свиѓа, али енглези у Италија е реткост голема, али па Интер знаеле да пазарат од островот. Џонсон ќе легне у екипава, не е многу скап, не е курназ, квалитетен фудбалер е ама иди у Сити наметни се, Џеко ебате го седнаа на клупа.
--- надополнето: 16 мај 2012 во 21:59 ---
По Поли и Гуарин е откупен за 11милиони ,претходно 1,5 м за позајмица ,вкупно 12,5 милки за Гуаро одлична сума
Сега ред е да почнеме со осигурање на другите трансфери барем да се направат пред Европското дека после многу потешко ке биде!!:)
Поли сеуште не е откупен, тек треба да се преговара за тоа.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Роси е готов, цела наредна сезона ќе ја пропушти, тој Нилмар једино вреди од таму ама штознам, не е нешто посебно поготово за тим што сака драстични промени.
Лавеци, једини е ваков од поквалитетниве играчи што ни се познати, на друг не ми текнува што е достапен.

Лавеци, Дестро, плус евентуално уште едно крило/втор напаѓач е доволно за нападот, уз Милито, али и Снајдер мора да остане кој што сака нека каже, единствен играч е во екипава со шампионски менталитет а уз пут е и во одлични години, таков друг нема. Коутињо, Алварез можат да го заменат ... на фудбал менаџер игрите, во реалноста се знае што треба, ако Интер сака тим за висок дострел не смее да се откаже од неговите услуги.
Ni lavezzi ne e dostapen ako ne se dadat dovolno pari, zborov mi e deka sekoj e dostapen ako se plati dovolno. So mladinci i rati teshko deka ke zememe nekoj dobar. Iako i lavezzi malku go pumpate vie tuka bez nekoja si potreba i prichina. Da se pumpa igrach kako Kavani ajde de, ama shto znam...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Ni lavezzi ne e dostapen ako ne se dadat dovolno pari, zborov mi e deka sekoj e dostapen ako se plati dovolno. So mladinci i rati teshko deka ke zememe nekoj dobar. Iako i lavezzi malku go pumpate vie tuka bez nekoja si potreba i prichina. Da se pumpa igrach kako Kavani ajde de, ama shto znam...
Муабетот за достапност почнувам да го терам оувер енд оувер аген зашто не играат во ЛЕ а имаат недокажан млад тренер, да беше пример Гвардиола, друг муабет ќе теравме.
Лавеци е еден од ретките кои ги знаеме ја ти и остали овде, а е квалитетен играч, докажан, кој тимов може да го донесе во моментов, значи не зборам за Лукас кој го знам од менаџер, или некој трет таков, на друг реков, не ми текнува, ене оној Хазард накај Англија ќе зацепуе.

Иначе ете погоре го заборавив Гомез, ок е ... но уз Лавеци, потребна е брзина у тимов, добро е што се атакува на такви играчи а не на влечуги и статичари, ваљда и Страмава е за ваков профил на фудбалери со оглед на фудбалот што го преферира. Ја Алварез бочно искрено, не можам да го гледам а и греота е да се игра таму, се мучи и му се десеткува потенцијалот, а и Страмачиони и поготово Раниери таму го играа.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Jas zaboraviv iskreno deka uefa igrame... ne deka ke kupevme nie nekoj skap, ama sea na ova ke se izvadat morati i kompanija.

R

Rigel Kent

Гостин
“In the first quarter of 2012, the Saras Group posted a reported net income of 14 million Euro. Ete tolku ke potrosi Moratti:pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не знам колку е точно и релевантно,го начекав на ФБ од еден човек што е зацапан во Интер до гуша,а е од странство.

Transfer News:

Inter and Lucio seem to be choosing different paths.
Lucio's agent Sandro Becker has revealed that Lucio's request to transfer to a new club has been accepted by Inter. If a good offer presents itself he will move out.
А изгледа за Дестро да дојде,во спротивен правец ќе иделе и Кучка и Лонго,и ова не знам колку е точно.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
“In the first quarter of 2012, the Saras Group posted a reported net income of 14 million Euro. Ete tolku ke potrosi Moratti:pos:
Смеј се али добро е бизнисот пак да му процута, за време на економската криза и он многу трпеше на тој план но како што гледам застанува на нозе а и почна партнерство со русите, газпром мазпром, што е ок. Лани Берлускони мораше да плати 500м евра казна за случај од минатото, таму у 90ти а у, да не навлагаме у детали па од мистер икс удрија на ипсилон, ночерино, аквилани и круната на нивната трансфер политика, Мунтари, кој го изигра најдобриот меч за Интер у претпоследното коло сезонава. Поентата ми е, дека и клубовите знаат да трпат од приватниот бизнис на газдите што е и нормално, па боље на тој план Морати да цепа одлично.

Инаку Лусио и дефинитивно си оди, фала му за Се, јако играчиште без оглед на лошата форма од сезонава, еден од клучните играчи за освојувањето на ЛШ, поготово што беше избор на тимот, не и на Мур, пред Карваљо со кого ни Челзи немаше да ги поминеме таа година у ЛШ. (y)

R

Rigel Kent

Гостин
Смеј се али добро е бизнисот пак да му процута, за време на економската криза и он многу трпеше на тој план но како што гледам застанува на нозе а и почна партнерство со русите, газпром мазпром, што е ок. Лани Берлускони мораше да плати 500м евра казна за случај од минатото, таму у 90ти а у, да не навлагаме у детали па од мистер икс удрија на ипсилон, ночерино, аквилани и круната на нивната трансфер политика, Мунтари, кој го изигра најдобриот меч за Интер у претпоследното коло сезонава. Поентата ми е, дека и клубовите знаат да трпат од приватниот бизнис на газдите што е и нормално, па боље на тој план Морати да цепа одлично.

Инаку Лусио и дефинитивно си оди, фала му за Се, јако играчиште без оглед на лошата форма од сезонава, еден од клучните играчи за освојувањето на ЛШ, поготово што беше избор на тимот, не и на Мур, пред Карваљо со кого ни Челзи немаше да ги поминеме таа година у ЛШ. (y)
Zatoa jas mu procepkav za firmata:D, daa dobro mu odi samo da se nadevame ke frli nesto za bombasticen transfer

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ako zamine Lusio i ako ne donesat igrachite na negovo mesto, we are fucked. Batali Samuel, Ranokija, Juan, Kivu, Andreoli, i 90% od site bekovi od serija a, ni treba dzver.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Okoлу Дестро,Презиоси барал 10 милиони евра,Интер нуделе 7,а околу играчот сеуште се шпекулира,ама јас мислам дека Кучка ќе биде “жртвата“.
И така не треба во Интер.
Околу Лавеци,Лаурентис барал 32 милиони во кеш или 25 милиони плус Пандев,додека Интер нуделе 17 милиони плус Пандев што е еднакво на 32 милиони.
Јас не знам зошто и Пацини не го вметнат во целата работа,нек си ебе матер таму и така е само декор во Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom