Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се распплакав денес ради Дел Пиеро како најголемо pussy.Али што да праам појако од мене е,пораснав со легендава не ми е баш сеедно.:(
Grazie Capitano…Come te nessuno mai!!!:place:

Радувајте се сите!!! Дел Пиеро треба да подигне уште еден пехар. Официјално уште е дел од тимот. Ќе плачеме сите заедно кога ќе дојде време, кога ќе дојде „денот“. Сега за сега е тука, со нас, и тој се радува. Да се радуваме заедно со него. Секогаш ќе биде со нас, СЕКОГАШ!!!

п.с. еден мал гест и придонес од мојата мајка за КАПИТЕНОТ. Мамо фала ти најмногу за тортата!!!
del_piero.jpg

Радувајте се сите!!! Дел Пиеро треба да подигне уште еден пехар. Официјално уште е дел од тимот. Ќе плачеме сите заедно кога ќе дојде време, кога ќе дојде „денот“. Сега за сега е тука, со нас, и тој се радува. Да се радуваме заедно со него. Секогаш ќе биде со нас, СЕКОГАШ!!!

п.с. еден мал гест и придонес од мојата мајка за КАПИТЕНОТ. Мамо фала ти најмногу за тортата!!!

Мораш сликава на ФБ на профилот да му ја пратиш!

Еден од двајцата играчи кои досега беа испратени од Олд Трафорд со овации, ех Дел Пиеро. Ова допира дури и до неутралните фанови, можам да замислам како ви е па на вас :( Се надевам дека ќе му биде дадена функција во клубот по некое време.

Што бидна со повредата на Киелини :(

Дечки ако најдите линк за спуштање на цел натпревар пуштете овде, да ја имаме последната на Дел Пиеро :(

Дечки ако најдите линк за спуштање на цел натпревар пуштете овде, да ја имаме последната на Дел Пиеро :(

Последна мислам со наполи финалето треба да биде...
а Киелини барем за европско да може да игра...

grandecapitano.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom