Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Луѓе, факт е дека мора да купиме нешто ново и квалитетно ако сакаме да им парираме на Сити и да освојуваме важни титули.
Незнам што му се нафрливте, као демек не ни требат нови играчи, и да не плескаат стално, пак сме си најјаки.
Е не оди тоа така...
Абе не е до тоа дали ќе купиме или не, тој рече дека немало да купиме а Фергусон вчера у Берлин да гледа утакмица. Тројца ќе дојдат летово ко ништо.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.298
Поени од реакции
3.673
шшшшшшшшшшшшшшшшшшшш доста бе , ко од вчера да навивате за манчестер па не знаете што се може да случи со табелите и резултатите во секунда кога манчестер е во прашање...
честита нека им е титула и нек наредната им е за 40 години како таа што ја имаат пред оваа ...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Ко падна третиот гол на Сити САФ нешто мафташе се бунеше, кој знае што има изјавено по мечот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.454
Поени од реакции
87.200
ТЕЕЕЕЕЕЕ бе баш сакав да ви честитам титулата во 90 минута ама... јебига :eek:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
ФАКТ ... прилично FAIL сезона

Добивме
1. Добар голмна
2. .............. пе...с у газ

Изгубивме
1. Првенство
2. Лига шампиони
3. Лига европа
4. Достоинството ... прекуршување на домашен терен 6-1 и гости 1-0 ... и феил губење на титула во 95та минута !!!!!

Поболно од ова не може да биде, ваков феил само пред 30 години кога сме се бореле за опстанок по берлинската несреќа !!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940
Арни, живи, здрави? :confused: Тоа е сега, малце ни дадоа надеж и тоа голема, ама тоа е, ако погледнеме наназад Сити заслужено си освојува оваа година иако на крајов не изгледаше така. Убо кажа коментаторот на СпортКлуб. Со меѓусебната победа од 6-1 Сити направи +10 гол разлика, што се покажа како решавачка. Како шо ние освоивме во 99-та со Баерн, така Сити освои денеска. Мојата теорија се потврди пак...

Ајде од Август почнуваме од ново. Мене не ми е најголема желба да сме први во Англија и пред Сити...мене ми е поважно да сме први во Европа и пред Барса (во директен дуел секако). Англија одамна за нас не е така посакуван предизвик ;)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Еј ај смирете се. оладите некое време па после дојдете тука и коментирајте! Вака само се карате и истурате нервоза!
Титулата ја изгубивме болно ја дома 2-3 минути збор не кажав од што бев накурчен и незнаев што да кажам!
Тешка сеозна беше ова! Пак со крпен остав низ цела сонза и пак до крај се боревме за титулата што е успех!
наредната сеонза со нови играчи со нови сили идеме во поход на вракање на трофејот каде што припаѓа!
GGMU!

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Пола титула е наша. Исто бодови имаме :D
Да наша е масичката на која стоеше пехарот , а пехарот отиде во плавиот дел од градот !!!!
Ејј едни ретарди како балотеили и тевез слават ејјј .. ми се повраќа !!!

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Следна сезона има доста за одмазда ... шити , виган , евертон кпр .... мора сите да платат дупло .. 1-0 резултат нема да задоволи ... петарди само !!!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ти кажав ја тебе :D .веројатноста да отиде и Ван Перси у шити е 99.9% :D
Па зошто да не иде?
Нели гледаш дека на Манчини му фалат играчи? Зашто да не иде?
Треба и Демба Ба да го земат и Сисе.
Мора едно 2-3 резерва да има.

Kajgana Shop

На врв Bottom