Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Епа читнете малце историја на својот клуб и полесно ќе прифатите некои работи. Јасно беше дека ќе пуштат.За жал у право беше за хјуз еј значи не ми се веруа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа читнете малце историја на својот клуб и полесно ќе прифатите некои работи. Јасно беше дека ќе пуштат.За жал у право беше за хјуз еј значи не ми се веруа.
Ок си знаев ја под свесно, ама не сакав да веруам.Епа читнете малце историја на својот клуб и полесно ќе прифатите некои работи. Јасно беше дека ќе пуштат.
Ќе биде како шопингот прошлата сезона ... никој не беше добро засилување зашто сите веруваа во вечниот талент Велбек .. Дечкото играше цела сезона даде 5 гола ... FAIL ..... титула така се освојува ако ги земеме Арсенал за примА добро, ако знаеш да ми кажеш и дали куварот во Керингтон ќе го мењаат.
Колку даде Меси у првата сезона во Барселона?Ќе биде како шопингот прошлата сезона ... никој не беше добро засилување зашто сите веруваа во вечниот талент Велбек .. Дечкото играше цела сезона даде 5 гола ... FAIL ..... титула така се освојува ако ги земеме Арсенал за прим
ер !!!
Ќе биде како шопингот прошлата сезона ... никој не беше добро засилување зашто сите веруваа во вечниот талент Велбек .. Дечкото играше цела сезона даде 5 гола ... FAIL ..... титула така се освојува ако ги земеме Арсенал за прим
ер !!! Ќе купи пак нешто на распордажва САФ и ќе си пиеме 6-1 и до година !!! Во ниту еден момент не бевме подобар тим од ШИТИ ФАКТ .. се друго е теорија и фантазија !!!
Или пак .. колку даде чикарито првата сезона ... и од која лига дојде !!!!Колку даде Меси у првата сезона во Барселона?
Ајде ок нервозни сте, ќе ви поминеСамо мило ми е што сфативте некои работи за Марк Хјуз.
Ќе биде како шопингот прошлата сезона ... никој не беше добро засилување зашто сите веруваа во вечниот талент Велбек .. Дечкото играше цела сезона даде 5 гола ... FAIL ..... титула така се освојува ако ги земеме Арсенал за прим
ер !!! Ќе купи пак нешто на распордажва САФ и ќе си пиеме 6-1 и до година !!! Во ниту еден момент не бевме подобар тим од ШИТИ ФАКТ .. се друго е теорија и фантазија !!!
Ти кажав ја тебеХахаха, слат тежок, што не мешаш нас, ај ќе праиме муабет наредна сезона....
п.с. Иди истрчај до лесковац и назад да истуриш негативната енергија![]()
Не можеш да ги споредуваш Чичарито и Велбек.Или пак .. колку даде чикарито првата сезона ... и од која лига дојде !!!!