bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
И едно финале лш глеав, баерн манчестер, и тоа ќе да беше местено.Ова ако не е местена не знам што е
И едно финале лш глеав, баерн манчестер, и тоа ќе да беше местено.Ова ако не е местена не знам што е
Да да, после оние 1-6 не заслужија трофеј и то је то, увек сум бил со тој став, и Интер да доживеат ваков дебакл истото ќе го кажам, шо е многу многу е ...за заслужување не ја заслужија јунајтед титулата , али сепак штета прв пат у живот навивав за јунајтед највеќе ради комшиките на чело со лајкерот и сакава да видам колки милијарди би биле доволни на сити да ги среди фрустрациите следна сезона.
пс. палете му пак дрес на агуеро
Вака арен си ? добар ? коа ја сум бил за јунајтед глауч еден и дои да пиеме кафе треба да частиш .. и да ШО НЕ СИ У КРАТОВО БЕ !Хахаахахаххахаха знам дека си тажен, ама за малце ви побегна. Следната година поише среќа ( иако Ливерпул зима 100% )
не барам утеха, тоа е вистина, нас не боли вас нема што да ве боли, ви се исполни желбата да ви се јавиме кога ќе ве прејдеме во титули и тоа е тоаАј барај утеха во нешто сега .
Дечко тоа е сосема друга приказна.за разлика од ова.И едно финале лш глеав, баерн манчестер, и тоа ќе да беше местено.
Абе еднаш ќе ја добиеш така, еднаш ќе ја изгубиш не може увек у твоја корист.Да да, после оние 1-6 не заслужија трофеј и то је то, увек сум бил со тој став, и Интер да доживеат ваков дебакл истото ќе го кажам, шо е многу многу е ...
А за она у пи-есон ...
Ај тоа, али ова 10 пати може веќе го кажав, а ќе го кажам уште 10, онаа девојкана од МКД што се пуваше низ фејсбукот со слика од дрес на Манчестер со бројката 20, оноа champions ...
Поздрав до неа ако чита, а ако ја има некој сликата нека шири ново меме низ мк просторов, си го заслужуе тоа.
Али маме му еам бе, не заслужија на ваков начин да изгубат титула, језиво е ова, на најголем душман па не му го посакуем, најискрено.
знам, тогаш манчестер победи па ти одговараше. Не дека си гледалДечко тоа е сосема друга приказна.за разлика од ова.
кој има почуствувано на своја кожа си знаеДа да, после оние 1-6 не заслужија трофеј и то је то, увек сум бил со тој став, и Интер да доживеат ваков дебакл истото ќе го кажам, шо е многу многу е ...
А за она у пи-есон ...
Ај тоа, али ова 10 пати може веќе го кажав, а ќе го кажам уште 10, онаа девојкана од МКД што се пуваше низ фејсбукот со слика од дрес на Манчестер со бројката 20, оноа champions ...
Поздрав до неа ако чита, а ако ја има некој сликата нека шири ново меме низ мк просторов, си го заслужуе тоа.
Али маме му еам бе, не заслужија на ваков начин да изгубат титула, језиво е ова, на најголем душман па не му го посакуем, најискрено.
Да, ама тогаш Болтон уште си водеше со Стоук (а потоа беше 2-2, незавршена, Болтон може да даде 1) и КПР испаѓаа со пораз.... А и Барса имаа 101 шут со Челзи што има тоа веза.. Ај не е битно...КАКОВ ФУДБАЛ! БРАВО Premier League, стварно најдобра лига за гледање фудбал! Емоции, возбуда, адреналин!
П.С. И што зборите местена, ако беше местена немаше да дадат гол без 1 играч и ќе примеа сигурно порано гол а не во 93 минита. Ебаве од вчера гледате фудбал?!
Епа нема кеш, ке славиме во Скопје. Многу радост ми се собра денес незнам што попрво да праам. Малце си ги симпатишаш Јунајтед немој да лажеш!!!Вака арен си ? добар ? коа ја сум бил за јунајтед глауч еден и дои да пиеме кафе треба да частиш .. и да ШО НЕ СИ У КРАТОВО БЕ !
Не ти си гледалзнам, тогаш манчестер победи па ти одговараше. Не дека си гледал
Честито на фановите на сити, не биле волку среќни откако беа фанови на Челзи.