Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
за заслужување не ја заслужија јунајтед титулата , али сепак штета прв пат у живот навивав за јунајтед највеќе ради комшиките на чело со лајкерот и сакава да видам колки милијарди би биле доволни на сити да ги среди фрустрациите следна сезона.

пс. палете му пак дрес на агуеро
Да да, после оние 1-6 не заслужија трофеј и то је то, увек сум бил со тој став, и Интер да доживеат ваков дебакл истото ќе го кажам, шо е многу многу е ...
А за она у пи-есон ...
Ај тоа, али ова 10 пати може веќе го кажав, а ќе го кажам уште 10, онаа девојкана од МКД што се пуваше низ фејсбукот со слика од дрес на Манчестер со бројката 20, оноа champions ... :pos:
Поздрав до неа ако чита, а ако ја има некој сликата нека шири ново меме низ мк просторов, си го заслужуе тоа. :cool:

Али маме му еам бе, не заслужија на ваков начин да изгубат титула, језиво е ова, на најголем душман па не му го посакуем, најискрено. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Хахаахахаххахаха знам дека си тажен, ама за малце ви побегна. Следната година поише среќа ( иако Ливерпул зима 100% )
Вака арен си ? добар ? коа ја сум бил за јунајтед глауч еден и дои да пиеме кафе треба да частиш .. и да ШО НЕ СИ У КРАТОВО БЕ !

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
Ај барај утеха во нешто сега :pos:.
не барам утеха, тоа е вистина, нас не боли вас нема што да ве боли, ви се исполни желбата да ви се јавиме кога ќе ве прејдеме во титули и тоа е тоа :LOL:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да да, после оние 1-6 не заслужија трофеј и то је то, увек сум бил со тој став, и Интер да доживеат ваков дебакл истото ќе го кажам, шо е многу многу е ...
А за она у пи-есон ...
Ај тоа, али ова 10 пати може веќе го кажав, а ќе го кажам уште 10, онаа девојкана од МКД што се пуваше низ фејсбукот со слика од дрес на Манчестер со бројката 20, оноа champions ... :pos:
Поздрав до неа ако чита, а ако ја има некој сликата нека шири ново меме низ мк просторов, си го заслужуе тоа. :cool:

Али маме му еам бе, не заслужија на ваков начин да изгубат титула, језиво е ова, на најголем душман па не му го посакуем, најискрено. :)
Абе еднаш ќе ја добиеш така, еднаш ќе ја изгубиш :) не може увек у твоја корист.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Навивачиве на Јунајтед со огромна болка во задникот викаат била местена утакмицата! :pos:

Ај земете си аспиринче или нешто против болки во задникот, убаво од срце исплачете се.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Дечко тоа е сосема друга приказна.за разлика од ова.
знам, тогаш манчестер победи па ти одговараше. Не дека си гледал

Честито на фановите на сити, не биле волку среќни откако беа фанови на Челзи.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
А за она у пи-есон ...

кој има почуствувано на своја кожа си знае :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.871
КАКОВ ФУДБАЛ! БРАВО Premier League, стварно најдобра лига за гледање фудбал! Емоции, возбуда, адреналин!

П.С. И што зборите местена, ако беше местена немаше да дадат гол без 1 играч и ќе примеа сигурно порано гол а не во 93 минита. Ебаве од вчера гледате фудбал?!
Да, ама тогаш Болтон уште си водеше со Стоук (а потоа беше 2-2, незавршена, Болтон може да даде 1) и КПР испаѓаа со пораз.... А и Барса имаа 101 шут со Челзи што има тоа веза.. Ај не е битно...

И на крај.. Сити дава гол за 3-2 овие изведуваат од центар и ја предават на Харт за судијата да свирне крај на мечот.. :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Вака арен си ? добар ? коа ја сум бил за јунајтед глауч еден и дои да пиеме кафе треба да частиш .. и да ШО НЕ СИ У КРАТОВО БЕ !
Епа нема кеш, ке славиме во Скопје. Многу радост ми се собра денес незнам што попрво да праам. Малце си ги симпатишаш Јунајтед немој да лажеш!!!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Де Јонг сељо,сп папуча и чорапа излезезен на терен...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
знам, тогаш манчестер победи па ти одговараше. Не дека си гледал

Честито на фановите на сити, не биле волку среќни откако беа фанови на Челзи.
Не ти си гледал

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ECHI HEYY JUDE OD BITLSI NA TEREN:cool::cool:

Статус
Затворена за нови мислења.