Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ете, зошто ПРЕМИЕР ЛИГАТА е најјаката и најдобрата лига на светот !!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Па да му ебам матер, ние кога изгубивме од Луксембург не беше толку очигледна местенка колку оваа денес.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Премиер лигата сеуште најдобра на свет. Сериа А Ла лига и остали можат вода да носат. Сеа заврши и ми иде да се убијам....што да се прави нареден викенд,
Многу ми е мило за Манчестер, јебига за Ливерпул сум и ги мразам од дно на душа али мое сочуство за фановите на Јунајтед, јебига во исто говно сме и заедно се си трпиме и се нервираме. Момци освоивте 20 достави се не сте за жалење....
Едит: Ние сме за жалење , Ливерпул и од Свонси изгубил:facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Да искрено да збориме ова смрди на местенка али баш ми е гајле кога не сум ни за Сити ни за Челзи. КПР и Сити си се договорија и
сит и овците на број

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Па да му ебам матер, ние кога изгубивме од Луксембург не беше толку очигледна местенка колку оваа денес.
50 шута на голот, 20 корнери ..
За каква местенка збориш.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
CHAMP1-0 NS :eek:

Да не треба обратно да бидат боите на транспарентот на квазине(чест на исклучоци)?

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
лелле кога дадоја гол од слободен ???
тоа беше страшно бидејќи татко ми беше за дортмунд
Со Шалке се бореа, против Хамбург играа и во 90 и некоја голманот на Хамбург екс играч на Шалке ја фати во својот шеснаесетник топката , а му ја врати негов играч. Ефе на Андерсон и сите во Шајзе беа вака :place:, како што сега се МанЈу
Манчини се спаси од отказ

H

HoT IcE

Гостин
Каква луда завршница човече, јас пак за малце ќе ја честитав 20та титула на Јунајтед..:icon_lol:
Агуеро е класа играч, секоја чест.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Со Шалке се бореа, против Хамбург играа и во 90 и некоја голманот на Хамбург екс играч на Шалке ја фати во својот шеснаесетник топката , а му ја врати негов играч. Ефе на Андерсон и сите во Шајзе беа вака :place:, како што сега се МанЈу
Манчини се спаси од отказ
грешка направив, знам дека татко ми се мавна од земја тогаш :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
ХАХАХАХА ! спиев сеа и глеам на резултати 90 минутиа 1:2 си викам до толку ли се мутави вие сити да неможат да тепаат и така си размислуваме едно 5 , 6 минути и стануам и прво уклучувам ФБ и глеам нема навивачи на ман утд .. хахаа и одам на резултати 3:2 хахаахахах ! цареви ! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom