Hurin
Pokerface bastard
- Член од
- 3 јуни 2009
- Мислења
- 8.543
- Поени од реакции
- 14.678
грешка бе за шалке мислев ебате возбуден сум од спектаклотШто има врска Дортмунд со таа титула кога Баерн се бореше со Шалке?
грешка бе за шалке мислев ебате возбуден сум од спектаклотШто има врска Дортмунд со таа титула кога Баерн се бореше со Шалке?
50 шута на голот, 20 корнери ..Па да му ебам матер, ние кога изгубивме од Луксембург не беше толку очигледна местенка колку оваа денес.
Со Шалке се бореа, против Хамбург играа и во 90 и некоја голманот на Хамбург екс играч на Шалке ја фати во својот шеснаесетник топката , а му ја врати негов играч. Ефе на Андерсон и сите во Шајзе беа вака , како што сега се МанЈулелле кога дадоја гол од слободен ???
тоа беше страшно бидејќи татко ми беше за дортмунд
грешка направив, знам дека татко ми се мавна од земја тогашСо Шалке се бореа, против Хамбург играа и во 90 и некоја голманот на Хамбург екс играч на Шалке ја фати во својот шеснаесетник топката , а му ја врати негов играч. Ефе на Андерсон и сите во Шајзе беа вака , како што сега се МанЈу
Манчини се спаси од отказ
2 ГОЛА ЗА 2 МИНУТИ?!?!?! А НЕ МОЖЕА ПРЕТХОДНО 40 МИНУТИ ДА ДАДАТ ГОЛ СО ИГРАЧ ПОВЕЌЕ????50 шута на голот, 20 корнери ..
За каква местенка збориш.