Уште полесно е да бидеш пичкетина!
Нека му објасни на син му кога ке порасне за гордост, за водство, за капитенска лента, за тоа дека е фиромјанец...
Знам дека е офф-топик ама еве јас ти се извинувам што до пред 10 години во средно и осмолетка се учеше како сме Јужни словени и со сплавови сме дошле преку дунав (сликичката како номади веслаат на рачно направени сплавови).
Поента, може јас ќе ги учам децата дека ми се Словени а не Македонци. И?!
он да си го учел син му дека бил фиромјанин (демек Антиќ не предал со изјавава...) немој да ме јебаваш....
Те молам...а и сите вие што го осудувате, напрајте плакати, пријавете протест во полиција и секој ден пред влада пред штаб на едни други трети и протестирајте за тоа што не јебат сите политичари а не спортист да сесрете.
Уште еднаш ќе се извинам за оффтопик, ќе сфатам ако сум санкциониран, не мора да ме опоменувате.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 22:30 ---
Да бе, ќе ги опцуел или ќе кажел Македонија а се водиме под референца. Хинт: видете што се деси Милорад Чавиќ кога искочи со маица Косово е Србија на церемонија на примање медали. Така е тоа ќе тераш свои идеи таму.
Да да...абе глеј, он ќе им кажел на камерманите и они ќе го сфателе зошто не сакал ФИРОМ да каже.....само не сакал. зошто нели е продадена душа.