Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
луѓе јасно ви е дека кога ќе се пензионира нема веќе што да работи ? Така е со сите спортсити кој немале друг излез освен спортот, а ако не каже фиром со среќа нека бара 600.000 евра од МЗТ ебате.. Не е во ред да го прави тоа али го имаат во шака дај и вие олабавете малце. :unsure:

Член од
11 јуни 2011
Мислења
249
Поени од реакции
166
абе цело Скопје на Шиптаришчана му го продадовте ... мене че ми тријате сол на глата

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Уште полесно е да бидеш пичкетина!

Нека му објасни на син му кога ке порасне за гордост, за водство, за капитенска лента, за тоа дека е фиромјанец...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ние тоа име сами си го одбравме за да влеземе во ОН. Ние сме тие што сакаме да се прекрстиме односно да го смениме тој назив.
Ние не одбравме. Одбра некоја продадена политичка курва! И не мора да значи дека ако истиот прифатил да влеземе во ОН под добра познатата “привремена“ референца, дека треба слепо да го следиме. Не го извртувај муабетот за да најдеш некакво оправдување за постапката на Антиќ затоа што нема!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ние не одбравме. Одбра некоја продадена политичка курва! И не мора да значи дека ако истиот прифатил да влеземе во ОН под добра познатата “привремена“ референца, дека треба слепо да го следиме. Не го извртувај муабетот за да најдеш некакво оправдување за постапката на Антиќ затоа што нема!
ИМА!! Во моите очи секогаш ќе биде капитен, ма каков капитен...КАПИТЕНИШТЕ што срцето го остава стално на терен за репрезентација.

П.С. Сите вие што викате дека имал опција да застане кај името, кај бројката...да ги отерал у пм..па еден и вика на камерманите ќе им кажел што е и како е, они ќе го сфателе :facepalm: Не сум знаел дека има толку внесени момци во евробаскетов што се активни на форумов, браво....дајте нека процури уште некоја информација, как оидат другите работи...

Scorpion_MKD

Бездомник
Член од
19 април 2011
Мислења
36
Поени од реакции
88
Ке кажам само ова у кратки црти. Пред да почнете да плукате по некој погледнете се прво ВАС. Најмногу мислам за тие што идете на одмор летување у Грција и на шопинг у Солун. Па вие си го продавате први газот и ве ебат како пички а сите ќутите додека го бањате вашиот газ у Грчкото море се претставувате како гости од Србија или не знам каде за да не ве ебат многу. Кога идете за шопинг или на море на граничен премин пак ве ебат како животни не ви го ни гледаат пасошот зашто за нив не постоите преминувате граница на обичен лист а сега сте нашле да плукате по друг. Ако мислите дека серам без врска по форумов прашајте ги прво мнозината од нашиот ни мил главен Град СК посебно оние вообразените за кои сите ние од останатите градови у МК сме провинцијалци и селани а они се големи патриоти и граѓани. Прашајте ги и новопечените Бизнисмени и Авганистанци ( Авганистанки ) ги имам таквите околу мене еден кур патриоти на муабет и јаки на зборови и тастатура а у живо се пичкици. Па се знае после кога ке ги прашаш сите у глас кажуваат како Скопска Шема е Грција како Авганистанки кои до вчера продаваа патлиџани на пазар сега идат на шопинг у Солун. Па прашајте се прво од вас дали има такви па плукајте по друг. А и уште ова ке заборавев НАЈЧЕСТО се вадат дека Грција била блиску па затоа и евтино било а морето било прекрасно ова од што имам слушнато. Немам идено и да им се мочам у морето и блискоста кога неможам да влезам со МКД пасош и да кажам дека сум од МАКЕДОНИЈА а они да ме ебат ја да ќутам и да им го полнам џебот епа не фала.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бе, ќе ги опцуел или ќе кажел Македонија а се водиме под референца. Хинт: видете што се деси Милорад Чавиќ кога искочи со маица Косово е Србија на церемонија на примање медали. Така е тоа ќе тераш свои идеи таму.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Уште полесно е да бидеш пичкетина!

Нека му објасни на син му кога ке порасне за гордост, за водство, за капитенска лента, за тоа дека е фиромјанец...
Знам дека е офф-топик ама еве јас ти се извинувам што до пред 10 години во средно и осмолетка се учеше како сме Јужни словени и со сплавови сме дошле преку дунав (сликичката како номади веслаат на рачно направени сплавови).

Поента, може јас ќе ги учам децата дека ми се Словени а не Македонци. И?!

он да си го учел син му дека бил фиромјанин (демек Антиќ не предал со изјавава...) немој да ме јебаваш....

Те молам...а и сите вие што го осудувате, напрајте плакати, пријавете протест во полиција и секој ден пред влада пред штаб на едни други трети и протестирајте за тоа што не јебат сите политичари а не спортист да сесрете.

Уште еднаш ќе се извинам за оффтопик, ќе сфатам ако сум санкциониран, не мора да ме опоменувате.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 22:30 ---
Да бе, ќе ги опцуел или ќе кажел Македонија а се водиме под референца. Хинт: видете што се деси Милорад Чавиќ кога искочи со маица Косово е Србија на церемонија на примање медали. Така е тоа ќе тераш свои идеи таму.
Да да...абе глеј, он ќе им кажел на камерманите и они ќе го сфателе зошто не сакал ФИРОМ да каже.....само не сакал. зошто нели е продадена душа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Требало да мисли уште кога потпишувал со нив дека ќе дојди до вакво нешто. И достате со тоа лебот го вадел таму. Да не не спечали доволно пари или пак ако си оди од таму (а ќе си оди во скоро време) небаре без работа ќе седи. Нема врска.....глупост сторил. Ама ајде.....нели гордоста не е важна во нашава држава така да (y)

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Дали има овде некој што памти на инцидентот Панчев со Грција 1991 или 92 год. Чисто за споредба.

Член од
10 јануари 2012
Мислења
131
Поени од реакции
28
абе за тие пари шо ги зема тој..некој и мајката че си ја продај а не пак фиром да речи -.- ве молам темава да се затвори :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
И сега шо прајме со сликава? antic.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop