LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Генералното интернет правило е кога лоша серија ќе умре треба и темата да умре.​
конец.​

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Генералното интернет правило е кога лоша серија ќе умре треба и темата да умре.​
конец.​
herp derp, na shto drogi si be? Prison Break mozhe da umre, CSI mozhe da umre, dexter mozhe da umre, hell even Friends mozhe da umre... LOST nikogash! :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
Дај бе кажете шо како за серијава. ја гледав до негде па прекинав. Шо е финтата? Сите се умрени, од кога се умрени, сонувал некој нешто, од кога сонувал, од почеток сите биле умрени или???

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
herp derp, na shto drogi si be? Prison Break mozhe da umre, CSI mozhe da umre, dexter mozhe da umre, hell even Juventus mozhe da umre... LOST nikogash! :D
fixed! :rolleyes:

Дај бе кажете шо како за серијава. ја гледав до негде па прекинав. Шо е финтата? Сите се умрени, од кога се умрени, сонувал некој нешто, од кога сонувал, од почеток сите биле умрени или???
Не е за тебе. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Серијата се гледа додека не знаеш, после што ќе ти е кога знаеш дека [спојлер]сите се мртви.[/спојлер]

Јбг не сум напишал спољер ко што треба...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јас тоа на крај не сфатив дека сите се умрени ама ајде.. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
Серијата се гледа додека не знаеш, после што ќе ти е кога знаеш дека [спојлер]сите се мртви.[/спојлер]

Јбг не сум напишал спољер ко што треба...
Значи веќе знам а и онака немам намера во скоро време да ја догледам. Затоа повели образложи тоа што побарав.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не се бре сите умрени, убаво си кажа татко му на Џек.

Повеќе личи на Fringe т.е. дека има/направија две димензии или две времиња (timelines) - во едниот е срушен авионот на островот, во другиот островот е потонат.

Куриозитет: Од серијава немав ниту 3 минути изгледано до пред некоја недела, затоа што кој како ќе го прашам за серијава ми викаат срање, тапа крај, ужас, не вреди..... и начекав ЕДЕН што ми рече МОРАШ ДА ЈА ГЛЕДАШ (од кога му објаснив што барам од серија - мистерии).

Ја пуштив првата епизода.... и се натаму е СЕРИЈА У ПИЗДУ МАТЕРИН! Криво ми е што толку брзо ја изгледав, сега ја играм и играта, за да бидам уште во LOST универзумот :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Значи веќе знам а и онака немам намера во скоро време да ја догледам. Затоа повели образложи тоа што побарав.
На кратко: Кога-тогаш сите умираме, кога-тогаш сите наши другарчиња од Lost ќе умрат/ умираат. Е сега, оние кои умираат одат во посебен сектор од афтерлајфот каде доживуваат настани кои би се случиле под услов авионот да не се срушил. Кој ќе умре, тој веднаш пристигнува во секторот, а другите го чекаат, иако не знаат дека го чекаат. Сите овие живеат во заблуда дека се живи, а уствари не се. За да се освестат дека се мртви треба да се сретнат со некое другарче од островот, да се случи некој флешбек од вистинскиот живот итн. Кога СИТЕ ќе се освестат, дури тогаш можат да преминат во рајот/ вистинскиот афтерлајф/ ватевер, и тоа преку црква. Аа, да не заборавам... афтерлајфот не е наменет за црнци. За Азијци да, ама за Афро-американци не.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
korun (ne mozham da te tagnam deka imash retardiran juzer), samo shto mi stana 5ti po red omilen forumdzija.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
I objasni mu na Io krajot ako imash nervi, objasni mu kako toa ne bea mrtvi CELO VREME.

Kajgana Shop

На врв Bottom