LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Уште ли го дрвите за LOST? :)

Ај колегава од фан клуб што ја опиша како Порше и се слагам со тоа, но јас би ја опишал како свадба, на која зетот нема да дојде. Ќе дојде третиот братучед. Кој му кур бизнис т.е свадба де?

Сите чекавме одговори, на крај добивме светлина. Јака работа.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Уште ли го дрвите за LOST? :)

Ај колегава од фан клуб што ја опиша како Порше и се слагам со тоа, но јас би ја опишал како свадба, на која зетот нема да дојде. Ќе дојде третиот братучед. Кој му кур бизнис т.е свадба де?

Сите чекавме одговори, на крај добивме светлина. Јака работа.
За ова богохулие ќе бидеш казнет, кармата е кучка, а fringe е уште ongoing серија. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ај колегава од фан клуб што ја опиша како Порше и се слагам со тоа, но јас би ја опишал како свадба, на која зетот нема да дојде. Ќе дојде третиот братучед.
:pos:
Твојот опис го убива во поим мојот :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
За ова богохулие ќе бидеш казнет, кармата е кучка, а fringe е уште ongoing серија. :D
Многу ги споредуваме овие две серии, ваљда заради мистеријата и заради Јован Јованов (Џеј Џеј).

Според мене, Изгубениве имаат подобра идеја од Фринџ, каде-каде, но како целина, она што барем досега сме го виделе, вторава е многу покомплетна и поиздржана. Се надевам дека твоите прогнози и кармава нема да видат дежа ву во Фринџ. :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Made me think, Hugo го замени Ричард, ама нели кога MiB oткри начин да го убие Jacob, се исподешаваа колапси, дури безсмртниот Ричард почна да старее. Хуго кога го наследи остана бесмртен? Го имаше на крајот, на собирот во собата?
Го имаше на крајот каде се освести при средбата со Либи. Кога го презеде водството од Џек стана бесмртен, ама очигледно после неколку, можеби и илјадници години, му станало досадно, па го дал тронот на некој друг и пак станал смртен. Што е паметно, бидејќи во спротивно овие другите ќе се утепаа од чекање.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
mozhe i ne e posle iljadnici godini, mozhebi chekale Walt da porasne <3

mozhe i e posle iljadnici godini <3

mozhebi <3

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Да, ми текна и тоа, ама Волт не го спомнав бидејќи тоа не спаѓа во серијата. Мислењата ги базирам според прикажаните епизоди. Дополнителните 11 минути беа само колку луѓето да им ги разграбаат блу-реј изданијата. Можеби... :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
VLJ, kako prvo shto ti znachi juzerot? Simplify to the simple man. Kako vtoro, dali i ti kako Io, mislish celo vreme bea mrtvi?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
VLJ, kako prvo shto ti znachi juzerot? Simplify to the simple man. Kako vtoro, dali i ti kako Io, mislish celo vreme bea mrtvi?
Не мислам дека цело време беа мртви, фала богу. Беа мртви само пола шеста сезона, она кое сите мислевме дека е флеш-сајдвејз. А никот е акроним од моето име и презиме, ако ти значи нешто.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не мислам дека цело време беа мртви, фала богу. Беа мртви само пола шеста сезона, она кое сите мислевме дека е флеш-сајдвејз. А никот е акроним од моето име и презиме, ако ти значи нешто.
it means the world! :D

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Го имаше на крајот каде се освести при средбата со Либи. Кога го презеде водството од Џек стана бесмртен, ама очигледно после неколку, можеби и илјадници години, му станало досадно, па го дал тронот на некој друг и пак станал смртен. Што е паметно, бидејќи во спротивно овие другите ќе се утепаа од чекање.
А кажаа кој го наследи Хуго?

И Io Sono Interista гледам ти идат линковите, ќе ми најдеш линк за тој еден твој огромен пост кој излезе после првата епизода од последната сезона? Со теорија беше. Ептен ми се свиѓаше таа теорија, би сакала да се потсетам.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
А кажаа кој го наследи Хуго?
Имаше после неколку месеци 11-минутен бонус материјал од дивидијата. Таму Хуго и Бен го пронајдоа Волт и го регрутираа за на Oстровот. Претпоставувам дека го спремале за господар на Островот, што реалнo, и не е некоја јака функција.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Имаше после неколку месеци 11-минутен бонус материјал од дивидијата. Таму Хуго и Бен го пронајдоа Волт и го регрутираа за на Oстровот. Претпоставувам дека го спремале за господар на Островот, што реалнo, и не е некоја јака функција.
И тој Волт па, место да си лапне некоја функција во државна администрација, се напнал со островот. :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И тој Волт па, место да си лапне некоја функција во државна администрација, се напнал со островот. :)
Ситуацијата со Волт е една од најголемите дупки во Lost. Уште од почетокот знаевме дека е „посебен“, луѓе се тепаа за да го поседуваат, убиваше со мисли, за на крај од втора сезона да си замине без збогум. Мала дигресија направи кога се појави на островот како дух/ холограм (?).

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ситуацијата со Волт е една од најголемите дупки во Lost. Уште од почетокот знаевме дека е „посебен“, луѓе се тепаа за да го поседуваат, убиваше со мисли, за на крај од втора сезона да си замине без збогум. Мала дигресија направи кога се појави на островот како дух/ холограм (?).
Moraa, barem taka vikaa, deka chovekot vo zhivo za 1 godina porasnal nad 20cm :D i morale da go trgnat negoviot lik, e sega dali e ova vaka, ili go koristat samo kako eden nachin da se izvadat od nedostig na idei, ne znam :D

kako toa?

Kajgana Shop

На врв Bottom