herp derp, na shto drogi si be? Prison Break mozhe da umre, CSI mozhe da umre, dexter mozhe da umre, hell even Friends mozhe da umre... LOST nikogash!Генералното интернет правило е кога лоша серија ќе умре треба и темата да умре.конец.
fixed!herp derp, na shto drogi si be? Prison Break mozhe da umre, CSI mozhe da umre, dexter mozhe da umre, hell even Juventus mozhe da umre... LOST nikogash!
Не е за тебе.Дај бе кажете шо како за серијава. ја гледав до негде па прекинав. Шо е финтата? Сите се умрени, од кога се умрени, сонувал некој нешто, од кога сонувал, од почеток сите биле умрени или???
Не ме нервирај кажи сегаНе е за тебе.
Значи веќе знам а и онака немам намера во скоро време да ја догледам. Затоа повели образложи тоа што побарав.Серијата се гледа додека не знаеш, после што ќе ти е кога знаеш дека [спојлер]сите се мртви.[/спојлер]
Јбг не сум напишал спољер ко што треба...
Eha, ama ajde odi sedni i objasni mu na IoЈас тоа на крај не сфатив дека сите се умрени ама ајде..
На кратко: Кога-тогаш сите умираме, кога-тогаш сите наши другарчиња од Lost ќе умрат/ умираат. Е сега, оние кои умираат одат во посебен сектор од афтерлајфот каде доживуваат настани кои би се случиле под услов авионот да не се срушил. Кој ќе умре, тој веднаш пристигнува во секторот, а другите го чекаат, иако не знаат дека го чекаат. Сите овие живеат во заблуда дека се живи, а уствари не се. За да се освестат дека се мртви треба да се сретнат со некое другарче од островот, да се случи некој флешбек од вистинскиот живот итн. Кога СИТЕ ќе се освестат, дури тогаш можат да преминат во рајот/ вистинскиот афтерлајф/ ватевер, и тоа преку црква. Аа, да не заборавам... афтерлајфот не е наменет за црнци. За Азијци да, ама за Афро-американци не.Значи веќе знам а и онака немам намера во скоро време да ја догледам. Затоа повели образложи тоа што побарав.
korun (ne mozham da te tagnam deka imash retardiran juzer), samo shto mi stana 5ti po red omilen forumdzija.