- Член од
- 2 мај 2012
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Vo koj zakon e regulirano deka smetkite za komunalni uslugi zastaruvaat za edna godina?
Vo zakon za obligacionite odnosi clen.367Vo koj zakon e regulirano deka smetkite za komunalni uslugi zastaruvaat za edna godina?
Samo da pojasnam deka zastaruvaat samo ako ne e podnesena tuzba za naplata.Vo zakon za obligacionite odnosi clen.367
Се комплет.Ок,благодарам, а во тоа барање мора да се достават и записникот од полиција и лекарското или може отпосле да се достават?
Во случајов се работи за наследство од вујко значи наследникот е внук што не е прво колено. Некои ми рекоа дека е 3% а други 5%?Прво колено е ослободено од данок.
Добро го најдовВо случајов се работи за наследство од вујко значи наследникот е внук што не е прво колено. Некои ми рекоа дека е 3% а други 5%?
bidi pokonkreten , kakov prigovor odnosno zosto prigovaral eden od ucesnicite?akomozinekoj da mi kazi kako funkcionira ostavinskata postapka otkako veke ednas e ponisteno resenieto od notarot od strana na sudot po prigovor na eden od ucesnicite? kako odi toa ponatamu? fala odnapred
???????/Колку кошта да се преведе диплома од средно кај судски преведувач на англиски јазик?