Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Гледам коментирате за разлика помеѓу Гибс и Сантос и Сантос до пред да се повреди беше многу многу многу подобар и постабилен од Гибс. Сега откако се врати и не изигра многу но сепак и не направи нешто што не чинеше бодови. Како сакате мислете според мене Сантос е подобар од гибс посебно кога му одат еден на еден ретко кој го помина а за позиционирање сепак прва сезона му е и за тоа е потребно време за уигрување и осет со соиграчите.
Thanks God ! :)
--- надополнето: 7 мај 2012 во 01:00 ---
Би сакал да го откупиме Јоси, корисен играч во средината е, и доста трча, му одговара Арсенал.
Да да, и јас исто. Доста технички поткован е, добар дриблинг, шут... Супер играч.

И да, ме интересира едно. Дали Денилсон ќе се врати кај Нас ? Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, ама Денилсон е класа подобар од Ремзи.:pos:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Новите дресови.. мене ми се многу лоши, уште кацига и рагби тим со овие лентиве на раце :coffee:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ајакс ја освои лигата, а Вертонген прогласен за најдобар играч во холандското првенство, колку би сакал да го купиме!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.374
Поени од реакции
12.800
На ле-грове пишал тој дека нов асистент ке биде Стив Болд,а Нил Банфилд ке работел со првата екипа,ако ова е вистина може да очекуваме бааги постабилна и организирана одбрана а воедно и одличен потег според мене.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Дали го има пратено типчево во француско, Мвила, многу се шушка за овој....http://thepremierleagueowl.com/yann-mvila-what-arsenal-have-bought/?

Интересен фудбалер, ќе биде добро засилување.....

Друг муабет Демпси ,не треба ни да се помислува да се купи.....Добра статија и потполно се слагам со тооа....http://gunnersphere.com/2012/05/view-from-the-sphere/why-we-shouldnt-sign-this-american-forward?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Е да им се плукнам на сите овие лажливи арсенал-фб страници...
Сите денеска го прогласија Мвила за наш играч, а башка и нешто на твитер пишал ова она... https://twitter.com/#!/yannmvila17
Човекот нема ништо пишано тука каде го спомнува Арсенал :/
Квалитет - има.
Дали ќе се снајде, башка најбитно од се ДАЛИ ЌЕ СЕ СОГЛАСИ да биде прв пик на КЛУПАТА - е тоа е прашање.
Што ќе биде , очекуваме...но годинава многу ме зачудува тоа што... еве веќе купивме играч пред почеток на трансфер период, пред крај на сезона, па башка уште еден да би купиле тогаш, многу би било бе... ќе не залажат , ќе ни пуштат водичка, па после ќе ни го продадат цел тим на лето кога ќе ни бидат мислите во Европското :P

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Едвај чекам да го видам Џек, на терен со новиот дрес. Топ му стој. Ептен ни фалеше тој играч, сезонава. Ќе се осмелам да кажам дека, дури и премногу. Ако беше тој фит, можеби, можеби ќе се надевавме на трофеј до последно. Ако не, барем ќе пружевме повеќе отпор.

Од прилика, значи средниот ред за догодина би бил:

Волкот- Сонг - Артета - Вилшир - Росицки (ако се игра со 4-5-1 или 4-3-3, каде влегва Подолски, кој со Тео би оделе напред).

Така некако ?!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Сонг - Артета
Волкот Вилшер Подолски

Мое мислење...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
Едвај чекам да го видам Џек, на терен со новиот дрес. Топ му стој. Ептен ни фалеше тој играч, сезонава. Ќе се осмелам да кажам дека, дури и премногу. Ако беше тој фит, можеби, можеби ќе се надевавме на трофеј до последно. Ако не, барем ќе пружевме повеќе отпор.

Од прилика, значи средниот ред за догодина би бил:

Волкот- Сонг - Артета - Вилшир - Росицки (ако се игра со 4-5-1 или 4-3-3, каде влегва Подолски, кој со Тео би оделе напред).

Така некако ?!
Него И Ремзи не сакам ни на клупа да ги гледам а не во прв состав вака некако би изгледало тоа ако не се прикупи или ни избега некој од овие
Сонг-Артета-Вилшир Тео:mad:- Подолски РВП

Kajgana Shop

На врв Bottom