Фан Клуб: Арсенал

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Изгледа St Totteringham's Day ќе се случува во последно коло од сезона, како пред некои години кога Јол беше тренер на скапаницине. Ајде Арсенал!!!
Ако им отидат Бејл и Модрич на Спрс, отидоа у курац ќе треба да им пуштаме за да им се смееме колку се бедни. Ахахаха

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јас мислам Вермален да го прекомбинуваат во лев бек, најпаметно би било. И така скоро секогаш е на противничка половина, знае одбрана, одличен е во напад. Сањ-Кош-Пер-Вер, најпаметно. Ако дојди тој, Вертонген, уште поубо. Ќе имаме и клупа.
Вермален беше ужасен како лев бек, ја сеуште не знам што би била најточна позиција за него, може лево крило или евентуално напаѓач;) Кога можеше К.Туре да стане дефанивец, оти да не може Вермален обратно.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ќе биде супер ако го земеме Вертонген.....Иначе за Верма, сезонава на моменти многу грешки и без врска жолти картони добиваше....Ко централен си е супер, не треба да иде лево не му лежи многу.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Е тренер да го клајме Вермален, сеа, и вас не ви се наоѓа крајот. :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
1 GOD BLESS CIty And VILLA! :cuc: Повторно се е во нашите раце... дали ќе успееме да победиме, и да одиме ЛШ и тоа директно следната сезона!!!
2. Еве уште еден играч кој што НЕ заслужува да дојде кај нас...
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2138745/Mapou-Yanga-Mbiwa-wants-Man-United-move.html#ixzz1tnKyfdar

'Playing for Manchester United would give great satisfaction and it would mean a dream could become a reality,' he said.
'Arsenal too are a big team.'
Со овакви изјави, уште мало пуше*е на шефот Шкотски и ајде...
И доколку се падне на такво ниво, да се бараат играчи кои ќе сакаат на друго место да играат,за по 2/3 години и тие да си избегаат откога ќе ги направи АРСЕНАЛ играчишта... НЕ БЛАГОДАРАМ!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Гледам коментирате за разлика помеѓу Гибс и Сантос и Сантос до пред да се повреди беше многу многу многу подобар и постабилен од Гибс. Сега откако се врати и не изигра многу но сепак и не направи нешто што не чинеше бодови. Како сакате мислете според мене Сантос е подобар од гибс посебно кога му одат еден на еден ретко кој го помина а за позиционирање сепак прва сезона му е и за тоа е потребно време за уигрување и осет со соиграчите.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Би сакал да го откупиме Јоси, корисен играч во средината е, и доста трча, му одговара Арсенал.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Се сложувам со warmaster во потполност. Сантош според мене е далееку подобар од Гибс, за дефанзивата верувам дека ќе се подобри догодина. Нешто како Кош, првата сезона хаос, наредната еден од најдобрите дефанзивци во лига..

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Како почна викендов, супер се заврши :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Се сложувам со warmaster во потполност. Сантош според мене е далееку подобар од Гибс, за дефанзивата верувам дека ќе се подобри догодина. Нешто како Кош, првата сезона хаос, наредната еден од најдобрите дефанзивци во лига..
И јас мислам дека Сантош ќе биде подобар од Гибс. Само што се вклопи колку-толку во тимот и организацијата на одбраната, се повреди. Откога се врати од повредата нормално е повторно да биде лош. Оваа му е прва сезона, а и кога дојде не знаеше да бекне англиски, што е многу битно за разбирањето во одбраната. За напад нема потреба многу да се зборува. Една добра полусезона и една цела сезона, ќе биде добро вклопен во екипата. Може не одлично, ама подобро од Гибс. :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
И јас мислам дека Сантош ќе биде подобар од Гибс. Само што се вклопи колку-толку во тимот и организацијата на одбраната, се повреди. Откога се врати од повредата нормално е повторно да биде лош. Оваа му е прва сезона, а и кога дојде не знаеше да бекне англиски, што е многу битно за разбирањето во одбраната. За напад нема потреба многу да се зборува. Една добра полусезона и една цела сезона, ќе биде добро вклопен во екипата. Може не одлично, ама подобро од Гибс. :)
Дај боже да биде, се сложувам му треба време, али според мене оправдано Гибс играше пред него......

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Картер брат ме изнасмеја жими све..
Една полусезона и една цела за да се навикне и чукна 58 години...хахаха :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Картер брат ме изнасмеја жими све..
Една полусезона и една цела за да се навикне и чукна 58 години...хахаха :)
Не, не, не ме сфати. :D Оваа сезона му е навикнување, исто како на секој странец (особено Бразилец) на лигава. Да има добра полусезона, а за наредна сезона мислев да му биде добра од аспект на повредите, односно да не се повредува. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom