Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Кој знае што е полошо вечерва..да си фан на Милан или на Манчестер Јунајтед?
А вие од интер што да кажете што маки тргавте годинаваКој знае што е полошо вечерва..да си фан на Милан или на Манчестер Јунајтед?
Можда фан на Интер е најлошо .... Да победиш 2 пати во гратско дерби и да играш ЛЕ наредна година ми изгледа го најлоша варијанта.Кој знае што е полошо вечерва..да си фан на Милан или на Манчестер Јунајтед?
за вечерва праев муабет..иначе за годината дефинитивно ние фановите на интер не ни беше до фудбал..А вие од интер што да кажете што маки тргавте годинава
Или па во најлошата сезона на Интер, два пати да ги мочаш комшиите.Можда фан на Интер е најлошо .... Да победиш 2 пати во гратско дерби и да играш ЛЕ наредна година ми изгледа го најлоша варијанта.
Шала на страна...Мене повеќе ми е жал што изгубивме од Интер отколку што го изгубивме скудетото.
Другата сезона дербито за титула ќе биде меѓу Торино и Јувентус
Најјакиот пост на темава !Ејјјј кога видов известување претпоставив дека ќе кажеш да напишам нешто на сајтот хахаххахаха аииии чоече ххахахахах
Он топик:
Јувентус треба да оди во Серија Б, искрено
Стрпи се ќе видиш наредна година ако се пласиратеI, kako e UEFA?
Daj kazhi ni zbor-dva, barem toa znaesh
Ако останат на моменталното 6то место и по последното коло нема да одат во Лига Европа туку ќе одат во Лига НикадеМожда фан на Интер е најлошо .... Да победиш 2 пати во гратско дерби и да играш ЛЕ наредна година ми изгледа го најлоша варијанта.
Шала на страна...Мене повеќе ми е жал што изгубивме од Интер отколку што го изгубивме скудетото.