Интер - Милан, 06. мај, 20.45

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кој знае што е полошо вечерва..да си фан на Милан или на Манчестер Јунајтед:pos:?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кој знае што е полошо вечерва..да си фан на Милан или на Манчестер Јунајтед:pos:?
Можда фан на Интер е најлошо .... :icon_lol: Да победиш 2 пати во гратско дерби и да играш ЛЕ наредна година ми изгледа го најлоша варијанта. :)

Шала на страна...Мене повеќе ми е жал што изгубивме од Интер отколку што го изгубивме скудетото.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А вие од интер што да кажете што маки тргавте годинава :)
за вечерва праев муабет..иначе за годината дефинитивно ние фановите на интер не ни беше до фудбал:D..

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ќе ми беше жал за Милан, што ја изгубија титулата вака, ако не беше смешниот пенал во прво. И да не беа Ибрахимович и Мунтари во нивен тим. Уствари и тогаш немаше да ми биде жал. :D

Дерби си е дерби. Посебно што и Интер уште имаат нивна математика.
Како и да е убав наптревар, добар за гледање.
Нема што да жалат Миланезите, титулата не ја изгубија денес. А и рака на срце ги утепаа повреди сезонава, ради тоа беа ваљда некои глупи киксови.

Ај па следната сезона дербиво да биде битно за титула, за двата тима, не само за еден. :D

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Другата сезона дербито за титула ќе биде меѓу Торино и Јувентус:sneaky:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Можда фан на Интер е најлошо .... :icon_lol: Да победиш 2 пати во гратско дерби и да играш ЛЕ наредна година ми изгледа го најлоша варијанта. :)

Шала на страна...Мене повеќе ми е жал што изгубивме од Интер отколку што го изгубивме скудетото.
Или па во најлошата сезона на Интер, два пати да ги мочаш комшиите.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ејјјј кога видов известување претпоставив дека ќе кажеш да напишам нешто на сајтот хахаххахаха аииии чоече ххахахахах

Он топик:
Јувентус треба да оди во Серија Б, искрено
Најјакиот пост на темава ! :pos: (y)

М

Мартин`

Гостин

Ако останат на моменталното 6то место и по последното коло нема да одат во Лига Европа туку ќе одат во Лига Никаде :icon_mrgr:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669

Uno, due, tre, quattro... :D

А quatro-то ГОЛИШТЕ !

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
zasluzena pobeda cestito do site interisti . Inaku iskreno utre ne mi se odi skola pa mozi ke se razbolam nes vecerva e dolga :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom