Интер - Милан, 06. мај, 20.45

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
многу:D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:21 ---

ние повеќе имаме шанси да освоиме ЛЕ отколку вие ЛШ:LOL:..вие ионака сте малер ќе ви падни Барселона/Мадрид во нокаут фазата и ќе јадите по капа:icon_lol:

Па ваков мизерен Милан,Барса мораше со судии да го победува,што сакаш повеќе :icon_lol:

многу:D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:21 ---

ние повеќе имаме шанси да освоиме ЛЕ отколку вие ЛШ:LOL:..вие ионака сте малер ќе ви падни Барселона/Мадрид во нокаут фазата и ќе јадите по капа:icon_lol:
И ти си во право.Ама не е срам да изгубиш од Барселона или Реал.Срам е да изгубиш од Олимпик Марсеј :pos:

И ти си во право.Ама не е срам да изгубиш од Барселона или Реал.Срам е да изгубиш од Олимпик Марсеј :pos:
Пораз си е пораз, дали од Модена или од Барселона се исто е

Ајде бее....

Браво!Имаш познавање брат....
Ако те победи Модена ќе ти одземе 3 бода? Исто и ако те победи Барселона.

Важно Милан го сиснаа и кој губи има право да се љути
Форца Интер!

Срам е ДВА Пати да изгубиш од Интер кој што губи од Новара(два пати) Болоња,Чезена,Парма,Палермо,Аталанта,Лече и тоа со ПОКЕР !

Ајде бее....

Браво!Имаш познавање брат....

Моеш што сакаш да збориш, али освен тој што ќе крене титула сите се втори, и вие и ние сме зеро титули, само разликата е што Интер смени 200 тренери и имаше најлош старт во историјата на клубот, а Милан имаше состав склопен за одбрана на титула. И покрај ова Интер имаше сила да им ги обори соништата на Милан за титула...играа и против судии.

Almost is nothing.

http://www.rezultati.com/utakmica/2J6xgTqs/#tablica

Браво за победата. . жал ми е што наредна година ќе навивате за нас во Лига на шампиони. . ама тоа е тоа . . А за споредбата Милито - Боатенг. . мислим дека е апсурдна таа споредба. . како што знам Боатенг го бара Реал, а МиЉито . . што знам . . не сум слушнал клуб заинтересиран за него . . па видете ја споредбата . .

Реал и Фобер го бараа.

Браво за победата. . жал ми е што наредна година ќе навивате за нас во Лига на шампиони. . ама тоа е тоа . . А за споредбата Милито - Боатенг. . мислим дека е апсурдна таа споредба. . како што знам Боатенг го бара Реал, а МиЉито . . што знам . . не сум слушнал клуб заинтересиран за него . . па видете ја споредбата . .

А таман помислив дека само кај јуБенташите име мали дечиња со коефициент на интелегенција колку умрена кокошка.

А таман помислив дека само кај јуБенташите име мали дечиња со коефициент на интелегенција колку умрена кокошка.
,,ИМЕ,, . . Научи се да пишуваш првин па после мери интелегенција на некој . . Ајде .. задоволни сте вие и со 6 место .. Не е проблем тоа за вас . . Поздрав од врвот :)

хаха муабетов еј ...
Па у ист кош се ставаат, Милито е једини калчо играч што решил утакмици кои на својот клуб му донеле 3 титули, Боатенг освен она лани, нема изиграно нешто друго феноменално, добар е, толку, ништо повеќе ништо помалку, ама кога ќе ми текне дека игра на местото каде што играа Сидорф и пред Се Кака, сам израчунај дали вреди целосно да се осврне клубот на него, или да инвестира за тој дел у теренот у некој ко Хамшик на пример, а овој да игра малку поназад.

Инаку Мур кога отиде у Реал го сакаше Милито со него, ама пак ќе кажам, врска нема муабетот дали некој го сакал или не, за Милито 1 голем клуб се реши да превземе сериозни чекори, го донесе у свои редови и првата сезона беше прогласен за најдобриот играч во Европа во ситуација кога го наследи црепот Ибра.

,,ИМЕ,, . . Научи се да пишуваш првин па после мери интелегенција на некој . . Ајде .. задоволни сте вие и со 6 место .. Не е проблем тоа за вас . . Поздрав од врвот :)

Добро.

triplete_383806.jpg

бот еден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom